Letkukela paineilmalle 15 m, Luna AHR10 x 16 - 15

Asiakkaan kuva
Letkukela paineilmalle  15 m, Luna AHR10 x 16 - 15

Sopii työpajoihin ja teolliseen käyttöön. Valmistettu kestävästä, valssatusta ohutlevystä. Lattia-, katto- tai seinäkiinnitykseen. Avoin malli. Kela on varustettu kääntyvällä seinäkiinnikkeellä käytön helpottamiseksi. Rummun keskitetty jousiohjaus lisää vakautta ja pysäytyskohdat ovat 1/2 metrin välein. Kelausohjain säädettävissä 4 eri asentoon. Kuulalaakeroitu akseli on pienikitkainen ja helpo… Lue lisää >>

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 1-2 viikkoa

Vertaile

Sopii työpajoihin ja teolliseen käyttöön. Valmistettu kestävästä, valssatusta ohutlevystä. Lattia-, katto- tai seinäkiinnitykseen. Avoin malli. Kela on varustettu kääntyvällä seinäkiinnikkeellä käytön helpottamiseksi. Rummun keskitetty jousiohjaus lisää vakautta ja pysäytyskohdat ovat 1/2 metrin välein. Kelausohjain säädettävissä 4 eri asentoon. Kuulalaakeroitu akseli on pienikitkainen ja helpottaa kelausohjaimen käsittelyä. Erittäin pehmeä ja joustava kumiletku, joka soveltuu sekä lämpimään että kylmään ilmaan. Letku säilyttää pehmeytensä eikä kierry edes täysin ulos vedettynä. Varustettu vahvalla kumipysäyttimellä. Letkunohjaimen 4 muovirullaa helpottavat ulos- ja sisäänkelausta ja pidentävät letkun käyttöikää. Kääntyvä letkuliitäntä. Letku on tarkoitettu ainoastaan paineilmalle eikä siinä saa käyttää kaasuja tai muita aineita. Käyttölämpötila -10°C / +40°C.

Materiaali/kotelo: peltiä
Letkukoko sisäp. / ulkop.: 10x16 mm
Letkukoko sisä/ulko: 3/8x 5/8 tuumaa
Letkun materiaali: kumi
Liitäntäkierre G (R): 3/8
Letkun pituus: 15 (14 + 1.0) m
Maks. työpaine: 20 Baaria
Paino: 21 kg
Liitäntäletku: 2m
Läpimitta x leveys x korkeus: 450 mm x 165 mm x 565 mm

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: 204280101

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 7311662162351

Muut asiakkaat ostivat myös