Asiakkaan kuva

Letkukela paineilmalle 16 m, Luna AHR8x12-14 / AHR10x14-16

Soveltuu korjaamoihin ja teolliseen käyttöön. Tukeva rakenne iskunkestävästä muovista. Sisäänrakennettu kahva, joka nousee tarvittaessa automaattisesti käyttöön. Kela kääntyy 250 astetta. Joustava ja kestävä PU-letku sopii hyvin lämpimään ja kylmään säähän. Letku pitää suoran rakenteensa eikä kierry edes täysin ulosvedettynä. Ulosvedettäessä letku pysähtyy heti kun se päästetään - ei erillisiä … Lue lisää >>

Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 1-2 viikkoa

Tuotekoodi: 208040204

EAN-koodi: 7311662141981

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Paineilma letkukelat

Soveltuu korjaamoihin ja teolliseen käyttöön. Tukeva rakenne iskunkestävästä muovista. Sisäänrakennettu kahva, joka nousee tarvittaessa automaattisesti käyttöön. Kela kääntyy 250 astetta. Joustava ja kestävä PU-letku sopii hyvin lämpimään ja kylmään säähän. Letku pitää suoran rakenteensa eikä kierry edes täysin ulosvedettynä. Ulosvedettäessä letku pysähtyy heti kun se päästetään - ei erillisiä lukituskohtia. Käytön jälkeen letku kelautuu automaattisesti hitaasti ja turvallisesti sisään vahingoittamatta ympäristöään. Liikkuva letkunohjain jakaa letkun tasaisesti kelalle. Tarkoitettu vain paineilmalle, ei saa käyttää kaasulle tai muille aineille. Työlämpötila -5 / +40 °C.

Materiaali/kotelo: muovi
Letkukoko sisäp. / ulkop.: 10x14.5 mm
Letkukoko sisä/ulko: 3/8 x 17/32 tuumaa
Letkun materiaali: PU
Liitäntäkierre: 3/8 G (R)
Letkun pituus: 16 (15 + 1.0) m
Maks. työpaine: 12 Baaria
Paino: 6.4 kg
Liitäntäletku: 2 m
Halkaisija × leveys: 380 mm x 180 mm

Lämpö- ja valoviikko ALE - katso tuotteet!

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Suosittelemme myös