Letkukela paineilmalle16 m, Luna AHR8 x 12 - 7 🙂

Vahva rakenne, valmistettu iskunkestävästä karkaistusta muovista. Erityisesti ajoneuvokorjaamoille ja teollisuuteen, jossa vaaditaan moitteetonta toimintaa. Letkukelat parantavat työpaikkojen turvallisuutta eliminoimalla sotkuiset letkukasat, jotka voivat aiheuttaa kompastumisia ja heikentää liikkumista korjaamoissa. Kääntyvä seinä- tai kattokiinnike helpottaa käsittelyä. Letkun pituutta säädet… Lue lisää >>

321

258,87 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Saatat olla kiinnostunut näistä

Vahva rakenne, valmistettu iskunkestävästä karkaistusta muovista. Erityisesti ajoneuvokorjaamoille ja teollisuuteen, jossa vaaditaan moitteetonta toimintaa. Letkukelat parantavat työpaikkojen turvallisuutta eliminoimalla sotkuiset letkukasat, jotka voivat aiheuttaa kompastumisia ja heikentää liikkumista korjaamoissa. Kääntyvä seinä- tai kattokiinnike helpottaa käsittelyä. Letkun pituutta säädetään lukitsimella, joka toimii puolen ulosvedetyn metrin välein ja joka voidaan ottaa pois toiminnasta, mikäli niin halutaan.

Letku on mustaa kaksikerroksista polyuretaania - kulutusta kestävä ja notkea letku, joka ei kierry vaan pysyy suorana myös täysin ulosvedettynä. Letku on tarkoitettu ainoastaan paineilmalle eikä sitä saa käyttää kaasuille tai muille aineille. Kääntyy 300°. Lämpötila-alue -5 - +40° C.

Letkun sisähalk.: 10 mm
Letkun sisähalk.: 3/8 tuumaa
Letkun materiaali, 2-kerroksinen polyuretaani
Liitäntäkierre : 3/8 G (R)
Letkun pituus: 16 (15 + 1) m
(tuloletku): 1.5 m
Maks. työpaine: 15 Baaria
Lämpötila-alue: -45°C
Paino: 7.5 kg

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.