Matkalaturi mini GaN USB-C, 33 W, Swissten 🙂

Pikalataa puhelimesi helposti!

Swissten Matkalaturi mini GaN USB-C 33W on sinulle sopiva valinta. Tämä matkalaturi on varustettu uusimmalla GaN- ja Power Delivery -pikalataustekniikalla, joka mahdollistaa jopa 33 watin kokonaistehon. Voit ladata älypuhelimesi täyteen vain muutamassa minuutissa. Lue lisää >>

27,90

22,50 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Swissten Matkalaturi mini GaN USB-C 33W on erittäin kompakti ja kevyt, sillä sen mitat ovat vain 3 x 3 x 3 cm. Se sopii helposti taskuun tai laukkuun, joten voit ottaa sen mukaasi minne vain. Laturi toimii AC 100-240V, 50-60Hz, max.0,85A -verkkojännitteellä, joten voit käyttää sitä eri maissa. Laturin lähtöjännite on PD 5V DC 3A, 9V DC 3A, 11V DC 3A tai 12V DC 2.5A riippuen laitteesi tarpeesta.

Swissten Matkalaturi mini GaN USB-C 33W hyödyntää GaN-tekniikkaa, joka on vaihtoehto perinteisille piipuolijohteille. GaN-puolijohteet kestävät korkeampia taajuuksia ja niillä on parempi hyötysuhde kuin piillä. Tämä tarkoittaa, että laturi ei ylikuumene eikä tuhlaa energiaa. GaN-tekniikka mahdollistaa myös laturin pienemmän koon ja painon.

Swissten Matkalaturi mini GaN USB-C 33W on yhteensopiva useimpien USB-C-liitännällä varustettujen älypuhelinten kanssa. Voit ladata esimerkiksi iPhone-, Samsung-, Huawei-, Xiaomi- tai OnePlus-puhelimesi helposti ja nopeasti. Laturissa on myös ylijännite-, ylikuumenemis- ja oikosulkusuojaus, joka suojaa sekä laturia että laitettasi.

  • Tulo AC 100-240V, 50-60Hz, max.0,85A
  • Lähtö PD 5V DC 3A, 9V DC 3A, 11V DC 3A, 12V DC 2.5A
  • Teho max 33W
  • Mitat 3 x 3 x 3 cm

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.