MiniPlug verkkoliitäntäjohto 5 m ūüôā

Defa HeavyDuty lämmitysjohto / verkkoliitäntäjohto MiniPlug -pistokkeella

Käyttö
Kytket√§√§n Defa-kojepistorasiaan, joka asennetaan auton etuosaan. Verkkoliit√§nt√§johtoa tulee k√§sitell√§ varoen etteiv√§t ovet, konepelti tai muut ter√§v√§t reunat vaurioita sit√§. Johdon eristyspinta saattaa vaurioitua ter√§vist√§ reunoista. Verkkoliit√§nt√§johdon suojakansi on aina laitettava paikoilleen, kun johto ei … Lue lis√§√§ >>

Säästä
28 ‚ā¨

119
norm. 147
95,97 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Kiitos!

Otamme sinuun yhteyttä heti, kun tätä on taas saatavilla.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Defa HeavyDuty lämmitysjohto / verkkoliitäntäjohto MiniPlug -pistokkeella

Käyttö
Kytketään Defa-kojepistorasiaan, joka asennetaan auton etuosaan. Verkkoliitäntäjohtoa tulee käsitellä varoen etteivät ovet, konepelti tai muut terävät reunat vaurioita sitä. Johdon eristyspinta saattaa vaurioitua terävistä reunoista. Verkkoliitäntäjohdon suojakansi on aina laitettava paikoilleen, kun johto ei ole kytkettynä.

Ylläpito
Ennen ja jälkeen talvikauden suihkuta kosteutta poistavaa sprayta liitinpinnoille. Tarkista myös, että johto ja pistoke on ehjä. Johto ei saa olla kytkettynä pitorasiaan huoltotoimenpiteiden aikana.

Pieni ja käytännöllinen pistoke Defa MiniPlug kytketään auton etuosaan asennettavaan Defa kojepistorasiaan. Alkuperäisen Defa-verkkoliitäntäjohdon kanssa käytetään ainoastaan Defa-kojepistorasiaa. Verkkoliitäntäjohto tulee kytkeä vain maadoitettuun pistorasiaan. Lue tuotteiden käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti.

Tekniset tiedot:

  • J√§nnite: 230 V
  • Sulakekoko: 16 A
  • Suojausluokka: IP44
  • 2,5 mm¬≤ johto

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.