AL-KO Energy Flex 40V puutarhakoneet

Julkaistu: 03.05.2021

 

Saksalainen AL-KO on valmistanut ja kehittänyt puutarhakoneita jo vuodesta 1931, viimeisimpänä innovaationa akkukäyttöisten ladattavien puutarhakoneiden tuotelinja: Al-KO Energy Flex.

Latausjännitteeltään 40V akkujen ympärille on rakentunut tuoteperhe, josta puutarhan ja nurmikon omistaja löytää lähes kaikki koneensa kätevästi runkokoneina aina saman max 40V akun ympärille. AL-KO tarjoaakin niin täysiä konepaketteja sisältäen akun ja laturin, mutta myös tämän lisäksi laajan malliston edullisia puutarhan runkokoneita, joilla käyttäjä voi laajentaa konearsenaaliaan kattamaan yhä isompi osa puutarhan töistä johdottomasti!

 

Tuotteina akkuperheessä on saatavissa mm. työnnettävät tai vetävät akkuruohonleikkurit, akkupystyleikkuri/puhdistaja nurmikon hoitoon, akkuketjusahat, akkupensasleikkurit, akkupuhaltimet, akkutrimmerit, akkulumilinko ja akkumonitoimikone. Minimoimalla akkujen ja laturien määrää suosimalla runkokoneita käyttäjä säästää paitsi tietysti hankintakustannuksissa, mutta myös säästää luontoa tuottamalla vähemmän jätettä koneiden elinaikana.

 

Akkukoneet ovat erittäin miellyttäviä käyttää, äänitaso ovat matalia, laitteet ovat tehokkaita ja käyttöaika/lataus on saatu isoilla 4,0Ah ja 5,0Ah akuilla jo erittäin hyvälle tasolle. Jos käyttäjä kokee kädessäpideltävän laitteen painavaksi, on myös mahdollisuus hankkia akkuvyö, jolloin akku (joka muodostaa ison osan laitteen painosta) siirtyy vyötärölle kannettavaksi. Säästä rahaa ja ympäristöä, tee vihreä valinta ja siirry AL-KO Energy Flex tuoteperheeseen!

 


<< Edellinen

Auton pesu - katso selkeät ohjeet

Auton pesu - katso selkeät ohjeet

Seuraava >>

Defa vai Calix, kumman valitsen autooni?

Defa vai Calix, kumman valitsen autooni?