Thule avain hävinnyt?

Julkaistu: 15.06.2022

Onko pyörätelineesi avain hukassa viime kesän pyöräreissun jäljiltä, tai jäikö suksiboksisi avain kiinni lukkopesään liikkeelle lähtiessä ja perillä sitä ei enää löytynytkään? Thulen avaimet voivat hukkua monella tapaa, ja tässä näppärä ohje miten saat Thule tuotteen takaisin käyttöösi täydessä loistossaan.


Avaimen numero tiedossa

Mikäli olet merkinnyt avaimen numeron ohjekirjan mukaisesti ylös, on telineeseen helppo tilata uusi avain. Joissakin vanhoissa malleissa lukon numero saattaa olla stanssattuna lukkopesään, joten avaimen numeron voi tarkistaa siitä. Vastaavalla numerolla varustetun Thule avaimen tilaat helposti Virtasenkauppa.fi verkkokaupasta nopealla toimituksella. Thulen vara-avaimia on kahdenlaisia. Perinteisiä metallisia sekä muovipäällysteistä Premium avainta. Premium avain on myös hiukan suurempi, joten ehkä et hukkaa sitä tulevaisuudessa yhtä helposti.

Lukot AUKI, ja avaimen numero ei ole tiedossa

Voit huokaista helpotuksesta ja tilata meiltä uuden yksittäisen lukkopesän tai useamman lukon tarpeessa kokonaisen lukkosarjan. Thulen lukkosarjoja on saatavilla 4, 6, 8, 12 tai jopa 16 lukon paketteina. Näissä lukkosarjoissa on mukana Thulen Dummy avain. Tällä avaimella saat vedettyä auki olevan lukon pois lukkopesästä, sekä asennettua uudet lukot tilalle. Kun lukot on laitettu paikalleen, on tärkeää muistaa ottaa avaimen numero ylös ensi kertaa varten.


Lukot KIINNI, ja avaimen numero ei ole tiedossa

Voi turkasen turaus. Jos avain on hukkunut, eikä avaimen numeroa ole tallessa, täytyy lukot porata auki. Siihen ei ole saatavilla ohjeistusta meiltä, eikä tehtaaltakaan, eli fiksuinta lienee antaa homma ammattilaisen hoidettavaksi. Paikallinen lukkoseppä tai lukkoliike lienee tässä paras apu. Kun sylinteri on saatu irroitettua, voidaan sen tilalle hankkia uusi lukkosylinteri. Lukkosylintereitä löytyy yksittäin tai useamman lukon sarjoissa jolloin voit vaihtaa kaikkien Thule tuotteiden lukot samanlaisiksi.

 

Sama avain kaikkiin lukkoihin?

Kaikkiin Thule tuotteisiin on mahdollista vaihtaa samalla avaimella toimivat lukot. Se helpottaa arkea, eikä mukaan reissuun tartu vahingossa väärät avaimet. Virtasenkauppa.fi verkkokaupasta on saatavilla 4, 6, 8, 12 tai jopa 16 lukon sarjoja, tustu tästä!

 


<< Edellinen

Thule suksiboksit

Thule suksiboksit

Seuraava >>

Minkälainen lisävalo autoon?

Minkälainen lisävalo autoon?