Oksasilppuri 6,5 hv polttomoottorilla, Timco ūüôā

Tekee oksista selvää jälkeä!

Asiakkaan kuva
 • Voimakas bensamoottori
 • Soveltuu jopa 60 mm oksille
 • Py√∂r√§t ja vetokahva liikutteluun

Tehokas polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri jota voidaan käyttää paksujenkin oksien silppuamiseen. Hakettimen avulla saat tehtyä kotipihalla tai mökillä olevista oksista ja risuista monenlaiseen käyttöön soveltuvaa haketta. Lue lisää >>

690
norm. 702
556,45 alv 0 %

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Kiitos!

Otamme sinuun yhteyttä heti, kun tätä on taas saatavilla.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri / haketin

Tehokas polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri. Voidaan käyttää jopa 6 cm paksujen oksien silppuamiseen, kun taas koville puulajeille valmistaja suosittelee maksimissaan 4 cm paksuutta. Hakettimen avulla saat tehtyä kotipihalla tai mökillä olevista oksista ja risuista monenlaiseen käyttöön soveltuvaa haketta. Haketta voidaan käyttää muun muassa rikkaruohojen torjujana kukkapenkeissä, katteena puille tai pensaille ja se on lisäksi nopeasti maatuvana tuotteena hyvä lisä vaikkapa kompostiin. Bensiinimoottorilla toimivaa konetta voidaan käyttää sellaisellakin alueella, jossa ei ole sähköä ja isot pyörät mahdollistavat hakettimen kuljettamisen hankalassakin maastossa.

Huom! Laite toimitetaan ilman moottoriöljyä, muista tilata se erikseen ja lisätä ohjekirjan ohjeiden mukaisesti.

Tekniset tiedot:

 • Moottori: 6,5 hv, 4-tahtinen bensiinimoottori
 • Iskutilavuus: 196 cc
 • Suurin teho: 6,5 hv / 3600 rpm
 • Suurin oksakoko: n. 60 mm
 • Terien py√∂rimisnopeus: enint√§√§n 2880 kierrosta / min
 • K√§sik√§ynnistys: vetonaru
 • Polttoaine: lyijyt√∂n bensiini
 • Polttoaines√§ili√∂n tilavuus: 3,6 l
 • √Ėljytilavuus: 0,6 l (10W-30)
 • Paino: 45 kg

  Eki T. 07.07.2021

Laatuvaikutelma oli hyvä, laitteen mukana tuli kaikki tarpeellinen paitsi moottoriöljy. Sitä pitää lisätä ja kone ei onneksi lähde käyntiin jos öljyn taso on liian matala. Myös jokainen mutteri kannattaa vääntää todella tiukkaan, sillä muuten ne saattaa käytön aikana irrota, silputessaan kone tärisee paljon. Itse olen jo nelisen mutteria/pulttia hukannut.

Koneen turvapiiri toimii maadoittamalla, joten kun sen johto irtoaa, kone toimii normaalisti eikä hätä-seis enää vain toimi. Eli se kannattaa pihdeillä puristaa tiukemmin kiinni.

Terä on erittäin kestävä. Kymmenen risukuution jälkeen terä oli kuin uusi ja terävä. Kaikin puolin hintaansa nähden erinomainen laite.

  TONI K. 03.05.2023

  Kaidi I. 10.11.2022

Kone teke hyvä työ, silppu hienon paloiksi. Olen tyytyväinen .

  Marko H. 18.04.2021

Ollut isolla pihalla käytössä ja menee hyvin niin havupuut kuin lehtiset oksatkin. Ei tuo hiljaisin ole mutta töitä se on hankittukkin tekemään. Polttomoottorissa ei vääntö lopu kesken ja ei tarvitse sähköjen kanssa pelata joten sopii meille. Nopea toimitus ja hyvä tuki vielä puhelimessa, kiitos!

  Tarja 05.05.2023

Helppo kasata, vaikka ohjeet oli siltäosin heikot.
Öljyntäyttö voisi olla helpommassakin paikassa.
Käynnistys oli todella helppoa (en yleensä onnisu noiden vedettävien kanssa).
Itse silppuaminen oli vauhdikasta. Isot oksat oli hankalia kun hakkasivat käsille, pitää laittaa paksummat hanskat käsiin niin eiköhän se siitä. Ja plussaa oli mukana tulevat kuulosuojaimet sekä suojalasit.
Kaiken kaikkiaan toimiva peli.

  kaarina S. 06.09.2021

Nopea toimitus ja ystävällinen palvelu, myös kuljetuksen osalta. Kiitos !
Kaarina

  JN 27.03.2021

Toimiva laite joka on helppo siirtää työn viereen. Sähköjohdot vähän liian tyrkyllä osumia varten ja riski niiden irrota tai katketa on, muuten kyllä hakkaa sähkötoimiset mennen tullen.

  Hannu K. 28.04.2020

soiva peli

  Kari R. 18.04.2017

Laite toimii niin kuin sen pitääkin, mutta käyttöohjekirja on ohjeineen outo. Se käskee mm. vaihtamaan polttoaineen 50 tunnin välein??

  Antti J. 22.11.2022

Tehokas laite, tekee sopivan kokoista tavaraa mökkitarpeisiin. Äänekkäitähän nämä on, mutta kuulunee asiaan. Renkaiden kiinnitys on huono, mukana tulevilla pulteilla eivät pysy kiinni.

  JP Vainionp√§√§ 09.08.2021

Ensiksi, Virtasen kaupan asiakaspalvelu on täyden kympin arvoista! Paketin jämähtäminen postin syövereihin selvitettiin ansiokkaasti!

Itse laite:
Laite on ns. 'Kiinan ihme', eli pieniin puutteisiin on syytä varautua, mutta tähän mennessä haketetun perusteella ajaa asiansa. Mikään 'urakkamiehen kone' ei tosin ole kyseessä, mutta eipä sitä oikein tämän teholuokan koneelta voi odottaakaan.

Plussat:
- Silppuaa isommatkin ja jo kuivaneet kuusen oksat (5cm) kunhan syöttää maltilla.
- Silppu sovivan kokoista.
- Kevyt liikutella.
- Terät vaidettavissa.
- Hinta/laatu suhde OK

Miinukset:
- Pyörien kiinnitys onneton, vaatii omaa rakentelua että saa pysymään ruuvit kireällä ja pyörät pyörimässä.
- Purkusuppilossa saisi olla pikakiinnitys, se kun tukkeutuu kohtuullisen helposti, vaikka kokemuksen myötä tukkeutumista oppii varomaan.

  Toni K. 02.05.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ