Oleskeluryhmä Garda 3-osainen, 4 Living 🙂

  • Sopii ulko- ja sisäkäyttöön
  • Klassinen mutta varsin ruma tyyli
  • Täysin metallinen rakenne

Harvoin tulee vastaan näin hirveän näköistä kalusteryhmää. Joten mikäli kiinnostuit tuotteesta, ei ole suinkaan kiire lisätä sitä ostoskoriin, sillä nykyisellä kysynnällä näitä myydään todennäköisesti vielä Jouluna! Lue lisää >>

Säästä
20 €

159
norm. 179
128,23 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Saatat olla kiinnostunut näistä

4 Living Garda ei kuulu tyylikkäimpien kalusteryhmien joukkoon. Se on kuitenkin äärimmäisen kestävää tekoa, sillä pöydän kansi sekä tuolien selkänojat ovat valualumiinia ja muut osat valurautaa. Yleisimpiä käyttökohteita ovat erilaiset syrjäseutujen piilopirtit, mutta voit sijoittaa kalusteet myös suljettavin verhoin varustetuille parvekkeille. Materiaaliksi valittu metalli tuntuu ahterissa epämiellyttävän kylmältä ja kovalta, äläkä edes haaveile mukavasta istuma-asennosta.

Setti sisältää kaksi tuolia ja pyöreän pöydän. Tässä on erityisen mukava istuskella iltaa, syödä nakkeja suoraan paketista ja päivitellä maailman menoa. Viinisuosituksemme tämän kalusteryhmän kanssa on espanjalainen Don Opas. Löydät sen alan liikkeistä kumartumalla lattianrajaan.

Garda kalustesetti toimitetaan toki osina. Kasaus itsessään on helppo ja nopea, joten purkaminen osiin käy yhtä sutjakkaasti. Osina toimitettavan metallisen kalusteen etuna on se, että se mahtuu metallinkeräyslaatikon kapeasta luukusta ilman hikipisaroita.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: valualumiini ja valurauta
  • Pöydän koko 60 x 66 cm
  • Pöydän enimmäiskantavuus 25 kg
  • Tuolien istumakorkeus 40 cm
  • Tuolien enimmäiskantavuus 100 kg

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: 178677

Takuu: 1 vuosi

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 6410411786778