Pikahalkomakone polttomoottorilla 12 t, Timco 🙂

Erinomainen työjuhta, joka ei tarvitse sähköä

Ale -8%
Asiakkaan kuva
 • Nopea vain 3 s. sylinteriliike
 • Polttomoottori - ei riippuvuutta sähköstä
 • Maksimissaan 51 cm pölkyille

Täysin sähköstä riippumaton ja helposti siirreltävä klapikone jossa suuri 12 tonnin halkaisuvoima. Asianmukaiset turvavarusteet sisältävä kone jota on helppo käyttää isommissakin urkoissa. Lue lisää >>

Säästä
100 €

1190
norm. 1290
959,68 alv 0 %

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Kiitos!

Otamme sinuun yhteyttä heti, kun tätä on taas saatavilla.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tehokas polttomoottorilla toimiva halkomakone / klapikone

5,5 hv polttomoottorikone pitää tämän myllyn käynnissä. Tämän ansiosta sylinterin liike on vain 3 s. Kone toimii omalla moottorillaan, eli voit siis halkoa vaikka keskellä metsää tai autiomaata.

Konetta valmistaessa ollaan pidetty mielessä käyttäjän turvallisuus. Käyttäessä tarvitsee olla kummatkin kädet "lähetin vivuissa" jotta terä lähtee liikkeelle. Lisäksi suojaverkko suojaa lentäviltä puun palasilta ja sormilta.

Tekniset tiedot:

 • Moottori: Ducar DH196 5,5HP bensa
 • Halkaisuteho: 12 Ton
 • Max puun pituus: 51 cm
 • Max puun halkaisija: 26 cm
 • Hydrauliöljysäiliö: 11 l
 • Moottoriöljysäiliö: 0.6 l
 • Pyörät: 8" umpikumia
 • Paino: 95 kg
 • Mitat kasattuna suojuksella ja ilman: 2150 x 1050 x 1140 mm
 • Pakkaus ei sisällä moottori- tai hydrauliöljyä

  Timo M. 28.05.2024

kasaus kolmessa tunnissa yksin - jota EN suosittele! mutta lopussa laakista käyntiin ja toimintaan. Kokeiltu jo isoihinkin pölleihin: 💪
Täyttää odotukset erinomaisesti.
"Kasausohjeet"... hmm, niihin maahantuojan tulisi saada huikea parannus; esim turvalaitteiden asenn ja hissistä: ei mitään 😳

  MARTTI P. 31.10.2023

Koekäyttö...vähän laittoa vielä.todella nopea.

  Jukka K. 17.06.2024

"Lyhyen käytön jälkeen,nopea ja toimiva peli".

  Mökki 21.10.2023

Erittäin toimiva kone.käytön aloittaessa jostain imupuoli sai ilmaa .öljy alkoi vaahtoamaan.kiristin imuletkun lemmarit tosi tiukalle sitten loppu.pilkettä tuli tehtyä noin.5m2 nopeus on sitä mitä luvataan.vinssi ja nostimet turhakkeita.halkaisu terä vois olla terävämpi.saa iskettyä puun kiinni.ei luista sivulle.suosittelen tuotetta.

  Sulevi V. 13.04.2023

Hyvä ja nopee , rahalle vastinetta!

  Marko T. 27.05.2022

Hyvin toimiva laite ja voimaa on. Sai mitä tilasi ja nopeasti.

  Jan M. 13.08.2021

Mahtava laite, kyllä saa puut halki nopeasti ja vaivatta.

  Janne T. 19.06.2021

Kokoamiseen meni noin 6 tuntia, ei onnistu yksin.
Hydrauliöljyä meni noin 9 litraa.
Kätevästi saa ajettua hitaasti ja nopeasti, öljyn ja bensan lisäys hankalassa kohtaa.
Toimiva ja tehokas.

  Emppu 14.05.2021

Todella voimakas ja nopea. Kasausohjeet vähän alkeelliset, mutta kyllä sen kasaan sai. Suojaverkoilla voi heittää kuikkaa saman tien.

  Jaana K. 19.04.2020

Toimivan tuntuinen halkomakone. Virtasenkaupan palvelu toimi loistavasti. Soitin lisätietoja verkkokaupan asiakaspalvelusta, takaisinsoitto tuli muutaman minuutin kuluessa. Tuote tilattiin perjantaina, maanantaina se tuli kotipihalle (Oulun seutu), Nopea ja mukava palvelu.

  Marko H. 26.04.2023

Hieman öljyt lämpiää liikaa, muuten hyvä ja nopee tuote. Nosto hissi turhan oloinen.

  Markus H. 11.08.2022

Hyvin toimii. Hieman päänvaivaa kokoamisessa, kun kuvaus oli hyvin suurpiirteinen. Ensin hydraulimäntä paikalleen ja sitten hydrauliletkut (nimetty kyllä hyvin). Samoin vaikeassa paikassa öljy ja bensa (kannuun mutkaletku on hyvä. Öljyn määrää joutui myös arpomaan, mutta noin 4 dl oli lopulta sopiva. Samoin hydrauliöljyä helposti hulahtaa liikaa. Suojahäkkyröitä en vaivautunut asentamaan, kun niitä on haukuttu. Sitten pelittää kyllä heittämällä.

  Hannu H. 04.10.2021

Toimiva laite.3kuutiota puita pilkottu,tehokas kone.
Tällä kokemuksella ainakin tässävaiheessa tyytyväinen tuotteeseen.

  Antero H. 23.11.2020

Toimitus tapahtui 3 päivässä.Tuotiin kotiin laatikossa painoltaan yli 130kg hyvin suojattu.Olen harrastanut autonasentajan hommia tulkinnut piirustuksia ja lukutaitoinen rakennusmestari.Tämän tuotteen ohjeet ovat erittäi puutteelliset pelkistä nuhruisista moniste kuvista yrittäen nähdä mitä tarkoitetaan 1.2.numero kuvan reunassa ainoa erottuva selkeästi hajoituskuva mikroskoopilla tulkittava vaatii teknistä koulutusta.Kiristys momentit/ohjeet puutuu,hydrauli nesteen määrät puuttuu ohjeissa joku 5.5l=noin11litraa laittaa herkästi liikaa laite oltava vatupassissa eli suorassa voi laitaa silmän punaiseen pisteeseen asti.Kokoaminen vaatii erikois työkaluja ei onnistu jakoavaimella vaatii Putkitonkit ja lenkki taikka kiintoavaimia lisäksi jenkan tiivistys teippiä kohtuudella laitettuna.Kokoaminen ei helppo.Laitteesta yleensä toimii hyvin,mietityttää laitteen kuumeneminen kesällä kun marraskuussaki voi munat paistaa runkon /hydrauliputken päällä.Halkomakone on tehokas ? tarkoitettu halkaisialtaan 30 cm puille.Itse olen käyttänyt turvakehikotonta laitetta halkaisten tyvipöllejä 30-50 cm halkaisialtaan laitteen sivussa oleva apu pöytä vinssillä on tehoton joutuu tukemaan alta pysyäkseen vaakatasossa jos tarkoitettu pöllin nostoon ei voima riitä ehkä kuiva 30 senttinen puu nousee.Kaikista teknisistä ongelmista huolimatta lappilaisittain Hyvä Kampe ripeä laite!Yst,ter,Antero Hildén

  Tapani L. 28.04.2020

Toivomus ohuemmalle pilkkeelle olisi ohjausura tai joku muu vastaava mikä keskittää puun kiilalle mutta homma hoituu kun ei hätäile

  Veli Matti S. 24.12.2019

Käyttöohjeet voisi olla tarkemmat,esim miten hydrauliöljyn kuohuaminen saadaan estettyä.??

  Eero O. 31.03.2022

Hyvä ja nopea kone polttopuuntekoon 👍

  Matti M. 24.11.2020

Turvahäkkyrä solmussa jo heti eka pölkyllä eli ei kannata edes asentaa kun ei käytännössä sovi muuhun kuin koristeeksi. Pölkyn nostin myös turhake koska on vaan jaloissa tiellä eikä jaksa nostaa kuin muutaman kilon...vinssin kiinnike vääntyy jos yrittää nostaa painavampaa...Eli vinssillä ja suojahäkkyrällä kun heittää kuikkaa niin muutoin oikein pätevä ja nopea kone :) , suosittelen. Vehje tuli nopeasti tilauksesta kotipihaan ja on helppo kasata.

PS. Alkuperäiset renkaat toimivat vain kovalla alustalla.

  Martti Johannes P. 09.10.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös