Ale -34%
Ilmainen toimitus!
Asiakkaan kuva
thule

Polkupyöräteline VeloSpace XT (3-pyörälle), Thule

Thule VeloSpace XT polkupyöräteline

Monipuolinen, vetokoukkuun kiinnitettävä polkupyöräteline. VeloSpace XT pyöräteline soveltuu erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta kaikentyyppisille polkupyörille aina sähköpyöristä pieniin lasten polkupyöriin. Pyörätelineen kantavuus riittää niin sähkökäyttöisten /-avusteisten polkupyörien kuin raskaiden maastopyörien tai fatbike-pyörienkin kuljettamisee… Lue lisää >>

norm. 1049 € TARJOUS 689 555,65€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: TH939

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Thule VeloSpace XT polkupyöräteline

Monipuolinen, vetokoukkuun kiinnitettävä polkupyöräteline. VeloSpace XT pyöräteline soveltuu erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta kaikentyyppisille polkupyörille aina sähköpyöristä pieniin lasten polkupyöriin. Pyörätelineen kantavuus riittää niin sähkökäyttöisten /-avusteisten polkupyörien kuin raskaiden maastopyörien tai fatbike-pyörienkin kuljettamiseen.

- Renkaanpitimien suuri väli (25 cm) mahdollistaa järeämpien polkupyörien helpon kiinnityksen ja erikoisen pitkien rengaspitimien ansiosta telineessä voi kuljettaa myös suuria polkupyöriä (akseliväli 1,3 m)
- Säädettävät pumppusoljet ja erikoispitkät rengashihnat takaavat helpon renkaiden kiinnityksen ja mahdollistavat myös fatbike-pyörien kuljetuksen (lisäadapterilla enintään 4,7" renkaat)
- Polkupyöräteline on helppo kiinnittää ja säätää paikoilleen ja kätevän poljinkäyttöisen kallistustoiminnon ansiosta tavaratilaan pääsee käsiksi myös silloin, kun telineessä on pyöriä
- Pyörät on mahdollista lukita telineeseen ja teline on edelleen lukittavissa vetokoukkuun (lukot sisältyvät toimitukseen)
- Yhteensopiva One Key -järjestelmän kanssa
- One Key -järjestelmän ansiosta on mahdollista vaihtaa kaikkien Thule-tuotteiden lukkosylinterit toimimaan yhdellä ja samalla avaimella

Tekniset tiedot:
- 13-napainen liitin
- Kantavuus: 60 kg
- Polkupyörien enimmäismäärä: 3 kpl
- Mitat: 135 × 73 × 79 cm
- Mitat taitettuna: 135 × 73 × 31 cm
- Paino: 20,6 kg
- Renkaskoko: 3 tuumaa (4,7 tuumaa Thule XXL Fatbike Wheel Straps -hihnoilla)
- Sopivat runkokoot: 22 - 80 mm
- Pyörien välinen etäisyys: 19 cm
- Täyttää City Crash -vaatimukset
- Telinettä on helppo rullailla varastosta autolle telineeseen sopivan Thulen (renkaan) kanssa
- Mikäli haluat mahdollisuuden kiinnittää telineeseen neljännen polkupyörän, niin tarvitset tuollaisen välikappaleen: (TH938100)

Myymälän avajaisten ALE - katso tuotteita tästä!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Pete

  13.04.2021

Loistava kokemus ja palvelu. Tilaus toimitettiin todella nopeasti, tilauksesta joka tehtiin myöhään illalla oli vajaassa kahdessa vuorokaudessa tuote perillä, itse olin varma, että joudun tekemään matkan vielä ilman, mutta juuri sopivasti ehti käyttöön ja helpotti asioita suunnattomasti. täydet pisteet kaikesta!

  Eva A.

  24.04.2021

Hintansa arvoinen 😊

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Vetokoukkuun asennettavat polkupyörätelineet

Suosittelemme myös

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä