Ale -28%
Ilmainen toimitus!

Polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin Wan-095, Aneto

Aneto Wan-095 öljykäyttöinen infrapunalämmitin / säteilylämmitin

Korkealaatuinen, Weltemin kehittämä ja valmistama infrapunalämmitin. Säteilylämmitin sopii lukuisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi autotallien, hallien, remonttikohteiden, kesämökkien tai vaikkapa terassien lämmittämiseen. Infrapunasäteilylämmitin toimii erinomaisesti työkohdelämmittimenä niin sisä- kuin ulkotilois… Lue lisää >>

norm. 1490 € TARJOUS 1080 870,97€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 101974834

EAN-koodi: 6438014140636

Toimitus 0 € -
Toimitustavat  

Aneto Wan-095 öljykäyttöinen infrapunalämmitin / säteilylämmitin

Korkealaatuinen, Weltemin kehittämä ja valmistama infrapunalämmitin. Säteilylämmitin sopii lukuisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi autotallien, hallien, remonttikohteiden, kesämökkien tai vaikkapa terassien lämmittämiseen. Infrapunasäteilylämmitin toimii erinomaisesti työkohdelämmittimenä niin sisä- kuin ulkotiloissakin ja se soveltuu myös loistavasti tilojen kuivaamiseen tai sulattamiseen. Lämmittimen tuottama lämpö jakautuu säteilemällä laajalle alueelle eikä lämmitin itsessään muodosta kuumia ilmavirtoja. Säteilyyn perustuva lämmitin sopii erityisen hyvin myös pölyisiin olosuhteisiin tai tiloihin, joissa ilmavirtaan perustuvaa lämmitintä ei muuten haluta tai voida käyttää.

Lämmittimen toiminta perustuu pieneen öljypolttimeen sekä suuren lämmityspinta-alan mahdollistavaan keraamisesti pinnoitettuun putkistoon. Infrapunalämmittimen tuottama lämpö on miellyttävää ja tasaista, eikä tunnu liian kuumalta. Lämmitin ei päästä ilmaan käryä tai savua, mutta asuintiloja lämmitettäessä on poistohormi ohjattava ulos.

Kattavilla turvajärjestelmillä varustettu Aneto-infrapunalämmitin on erittäin turvallinen käyttää. Lämmittimessä on muun muassa ylikuumenemissuoja, liekkivahti, virtakatkon tunnistava järjestelmä sekä lämpötila-anturin vikatunnistin. Ylikuumenemissuoja sammuttaa laitteen anturin lämpötilan ylittäessä +105 ⁰C. Lisäksi lämmittimen kaatuessa tai saadessa voimakkaan tärähdyksen, laitteessa oleva liiketunnistin aktivoituu ja sammuttaa laitteen.
Lämmittimessä on lisäksi ajastinkello, jolla voidaan ajastaa automaattinen sammutus sekä polttoaineen loppumisesta ilmoittava merkkiääni.

- Lämmitysteho: 10,5 kW / h (tilan koko: 60-80 m²)
- Polttoaine: diesel- tai polttoöljy sekä valopetrooli
- Polttoainesäiliön tilavuus: 30 l
- Polttoaineen kulutus: 1 l / h (jatkuva käyntii)
- Lämpötilan säätöalue: 0 - 40 ⁰C
- Melutaso: 43 dB (A)
- Mitat: (L x S x K): 97 x 32 x 98 cm
- Paino: 40 kg (kuivapaino)

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Jim T.

  13.03.2020

Tyytyväinen laitteeseen, toimitus tapahtui nopeasti, erittäin tyytyväinen

  Markus F.

  22.02.2020

  osmo

  03.12.2018

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Infrapunalämmittimet

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä