Ale -13%
Ilmainen toimitus!

Polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin Wan-175, Aneto

Kylmästä lämpimään vain napin painauksella!

Sisä- ja ulkotiloissa erinomaisesti operoiva infrapunalämmitin. Tämä säteilyyn perustuva lämmitin sopii myös pölyisiin olosuhteisiin tai tiloihin, joissa ilmavirtaan perustuvaa lämmitintä ei voida käyttää. Laitetta voidaan myös käyttää tilojen kuivaamiseen tai sulattamiseen. Lue lisää >>

norm. 1950 € TARJOUS 1699 1370,16€ alv 0 %

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppu

Jätä varaus. Otamme sinuun yhteyttä, kun saamme tiedon tuotteen saatavuudesta. Kirjoita ainakin puhelinnumero tai sähköposti.

Tuotekoodi: 101974836

Toimitus 0 € -
Toimitustavat  

Aneto Wan-175 öljykäyttöinen infrapunalämmitin / säteilylämmitin

Korkealaatuinen, Weltemin kehittämä ja valmistama infrapunalämmitin. Säteilylämmitin sopii lukuisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi autotallien, hallien, remonttikohteiden, kesämökkien tai vaikkapa terassien lämmittämiseen. Infrapunasäteilylämmitin toimii erinomaisesti työkohdelämmittimenä niin sisä- kuin ulkotiloissakin ja se soveltuu myös loistavasti tilojen kuivaamiseen tai sulattamiseen. Lämmittimen tuottama lämpö jakautuu säteilemällä laajalle alueelle eikä lämmitin itsessään muodosta kuumia ilmavirtoja. Säteilyyn perustuva lämmitin sopii erityisen hyvin myös pölyisiin olosuhteisiin tai tiloihin, joissa ilmavirtaan perustuvaa lämmitintä ei muuten haluta tai voida käyttää.

Lämmittimen toiminta perustuu pieneen öljypolttimeen sekä suuren lämmityspinta-alan mahdollistavaan keraamisesti pinnoitettuun putkistoon. Infrapunalämmittimen tuottama lämpö on miellyttävää ja tasaista, eikä tunnu liian kuumalta. Lämmitin ei päästä ilmaan käryä tai savua, mutta asuintiloja lämmitettäessä on poistohormi ohjattava ulos.

Kattavilla turvajärjestelmillä varustettu Aneto-infrapunalämmitin on erittäin turvallinen käyttää. Lämmittimessä on muun muassa ylikuumenemissuoja, liekkivahti, virtakatkon tunnistava järjestelmä sekä lämpötila-anturin vikatunnistin. Ylikuumenemissuoja sammuttaa laitteen anturin lämpötilan ylittäessä +105 ⁰C. Lisäksi lämmittimen kaatuessa tai saadessa voimakkaan tärähdyksen, laitteessa oleva liiketunnistin aktivoituu ja sammuttaa laitteen.
Lämmittimessä on lisäksi ajastinkello, jolla voidaan ajastaa automaattinen sammutus sekä polttoaineen loppumisesta ilmoittava merkkiääni.

- Lämmitysteho: 20 kW / h (tilan koko: 110-145 m²)
- Polttoaine: diesel- tai polttoöljy sekä valopetrooli
- Polttoainesäiliön tilavuus: 45 l
- Polttoaineen kulutus: 1,8 l / h (jatkuva käyntii)
- Lämpötilan säätöalue: 0 - 40 ⁰C
- Melutaso: 43 dB (A)
- Mitat: (L x S x K): 130 x 32 x 116 cm
- Paino: 63 kg (kuivapaino)

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Riku I.

  18.03.2020

On hyvä .

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Infrapunalämmittimet

Suosittelemme myös