Ale -7%
Asiakkaan kuva

Polttomoottorikäyttöinen halkomakone 28 t, Timco

norm. 1657,50 TARJOUS 1549 1249,19€ alv 0 %

Tuotekoodi: 102087864

EAN-koodi: 6438014205366

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus 29,95 € -
Toimitustavat  

Klapikone / puunhalkaisukone polttomoottorilla

Nopeatoiminen, bensiinimoottorilla toimiva klapikone. Tehokkaalla hydraulipumpulla varustettu puunhalkaisukone mahdollistaa todella nopean halkaisun, sylinterin liike kestää vain noin 2 sekuntia!
Tuote ottaa käyttövoiman omasta moottoristaan, jolloin sitä voidaan käyttää metsässä tai vaikka keskellä aavikkoa. Koneessa on myös vetokoukku, joten sen siirtelykin käy helposti esim. mönkijällä.

Tekniset tiedot:
- Moottori: ilmajäähdytteinen 6,5 hv bensiinimoottori, Ducar
- Halkaisuvoima: 28 t
- Puun enimmäispituus: 61 cm
- Puun enimmäishalkaisija: 71 cm
- Ilmakumipyörät: 16"
- Varustettu vetokoukulla
- Paino: 210 kg

Huom: moottori ja hydraulisäiliö on tehtalla tyhjennetty öljystä. Ennen kuin käynnistät moottorin, lisää SAE 30 -moottoriöljyä sekä hydrauliöljyä.

Huom! Tähän tuotteeseen ei ole saatavana tuotteen kasauspalvelua suuren kokonsa vuoksi. Tuote toimitetaan tehdaspakkauksessa.

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

  RK

  14.05.2020

Jämerästi rauta/vanerkehikkoon pakattu. Työmaa oli saada ensin kone ulos. Kasauksessa "konepellin" kierteet osoittautui heppoisiksi kiinalaisiksi. Renkaidenkin asennuksessa sai olla tarkkana että menee laakerit oikein. Vois sekin olla ohjeissa. Kokoonpanoohjeet vanhemmasta konemallista ja arpomista "ylijäämistä" mitä mihinkin tulee. Lopulta kone tuli kasaan ja käynnistyikin kunhan sai oiket asetukset vipuihin. Varsinainen klapinteko toimii hyvin. Työntöaisan palautumisessa vaatii kädellä palautusta apuna. Liekö jousi kuoleutunut tai pihka jarruttaa.

  Thomas

  21.04.2020

Toimiva värkki kovaan käyttöön. Pienen säädön jälkeen toimii hyvin. Isompi pölli menee vaivattomasti vaikka olisi oksanenkin.

  MH

  14.02.2020

Osat ja pultit loogisesti kasattavissa. Kasauksen jälkeen kone heti käyttövalmis.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Klapikoneet, puunhalkaisukoneet, halkomakoneet

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä