Pressuhalli Ranch (26 x 9,15 x 4,5 m) 🙂

Kalustohalli sinun tarpeisiisi!

Tilava ja kaareva pressuhalli, joka suojelee menopelejäsi muuttuvilta sääolosuhteilta ja ulkopuolisten vietteleviltä(kin) katseilta. Tukevuutta hallille tuo sen galvanoidusta teräksestä valmistettu runko. Lue lisää >>

Säästä
1900 €

6990
norm. 8890
5637,10 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Harmaa pressuhalli / kalustohalli erityisen vahvalla PVC 900 g / m² peitteellä. Hallin molemmissa päissä on ovet. Ison oven vieressä on myös normaali kulkuovi.

Tietoja teltasta:

  • Runko: galvanoitu ovaali tuplarunkoputkisto 40 x 70 x 1,8 mm 40 Ă— 1,5 mm
  • Tallin koko: 26 Ă— 9,15 m (syvyys x leveys)
  • Korkeus: 4,5 m
  • Väri: harmaa (harmaan sävy voi poiketa hieman kuvasta)


Oviaukon koko:

  • Korkeus: 3,7 m
  • Leveys: 3,5 m


Tilapäiskäyttöön tarkoitettu pressuhalli soveltuu monenlaisten tavaroiden ja koneiden väliaikaiseen säilyttämiseen, niin säältä kuin ulkopuolisten katseilta suojaamiseen. Huomioi käyttöohjeet erityisesti tuulisissa paikoissa ja talvikäytössä. Ennen hankintaa, varmista paikallisilta rakennusviranomaisilta vaaditaanko pystytyspaikkakunnalla tilapäiskäyttöön olevalle hallille rakennuslupaa tai toimenpideilmoitusta.

Talvikäyttö:

Tallin katto on pidettävä aina puhtaana. Varmista siis, että satanut lumi ei jää katolle makaamaan.
Peitteen tulisi aina olla kireä. Peitteessä ei saisi koskaan esiintyä "pusseja". Peitteen puhtaanapitokin on huomattavasti helpompaa, kun se on kireällä. Tulisi varmistaa, että tallin runko on aina suorassa. Jos talli on perustettu suoraan maata vasten, on riski, että tallin runko ei ole suorassa ja se heikentää rungon kestävyyttä. Tallin kattoa ei saa missään nimessä tyhjentää lumesta tallin sisäpuolelta. Se voi olla hengenvaarallista. Lumen tyhjennys aina ulkokautta apuvälineellä kuten harjalla.
Takuu ei kata lumikuorman takia romahtanutta tallia.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.