Radio-ohjattava Mini Revolt, Exost 🙂

Haluatko kokea hauskaa ja jännittävää ajoa kauko-ohjattavalla autolla? Nyt se on mahdollista MINI REVOLT -auton avulla! Tämä auto on miniversio suositusta Revoltista, joka on tunnettu sen upeasta muotoilusta ja monipuolisista ominaisuuksista. Lue lisää >>

Säästä
5 €

24,90
norm. 29,90
20,08 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Täydelliset yhdessä

Radio-ohjattava Mini Revolt, Exost
Radio-ohjattava Mini Revolt, Exost
24,90 € 20,08 €
+
AA-paristo (LR6), 10 kpl, Duracell
AA-paristo (LR6), 10 kpl, Duracell
9,80 € 7,90 €
  Lisää koriin (27,98 €)(34,70 €)

Kauko-ohjattava Mini Revolt auto.

MINI REVOLT -auton erikoisuus on sen kyky vaihtaa kahta erilaista ajotyyliä napin painalluksella. Voit valita joko normaalin tai monsteri-ajotyylin riippuen siitä, millaisella alustalla haluat ajaa. Normaalissa ajotyylissä auto kulkee tasaisesti ja nopeasti asfaltilla tai muulla sileällä pinnalla. Monsteri-ajotyylissä auto nousee ylös ja saa suuremmat renkaat, jotka soveltuvat paremmin maastoon tai esteiden ylittämiseen.

MINI REVOLT -auto on helppo ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä, jossa on ergonominen muotoilu ja selkeät painikkeet. Auto toimii neljällä AA-paristolla ja kaukosäädin kahdella AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen). Auto käyttää 2.4 GHz taajuutta, joka mahdollistaa häiriöttömän yhteyden ja pitkän ajoetäisyyden. Voit ajaa autolla jopa 25 metrin päästä ja nauttia noin 25 minuutin ajoajasta.

MINI REVOLT -auto on mittakaavaltaan 1:18 eli se on pieni mutta pippurinen! Auto sopii yli 5-vuotiaille lapsille ja lapsenmielisille aikuisille.

Älä epäröi enää, vaan tilaa MINI REVOLT -auto nyt verkkokaupastamme edulliseen hintaan! Tarjoamme nopean toimituksen ja ilmaisen palautuksen. Tämän auton kanssa et tule katumaan!

  • Tarvitsee toimiakseen paristot 6 x AAA
  • 2 erilaista ajo muotoa
  • Kantomatka n. 25 m
  • Ajoaika n. 25 min

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös

›