Ilmainen toimitus!
Asiakkaan kuva

Robottiruohonleikkuri Robolinho 500 WiFi, AL-KO

AL-KO Robolinho 500W

AL-KO Robolinho 500 WiFi -etäohjattava robottileikkuri wlan yhteydellä

Nyt muuten sujuu nurmikon ylläpito ilman hikipisaroita ja piha on jatkuvasti siistin näköinen! AL-KO robottiruohonleikkurit ovat täysin automaattisesti toimivia ja helppokäyttöisiä. Voit liittää leikkurin kotiverkkoosi ja ohjata toimintoja erityisen älysovelluksen kautta kodin päätelaitteilla. Selkeä LCD-näyttö ja älysove… Lue lisää >>

1264 1019,35€ alv 0 %
Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 3-5 arkipäivää

Tuotekoodi: 32-AG119925

EAN-koodi: 4003718355758

Takuu: 2 vuotta

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

AL-KO Robolinho 500 WiFi -etäohjattava robottileikkuri wlan yhteydellä

Nyt muuten sujuu nurmikon ylläpito ilman hikipisaroita ja piha on jatkuvasti siistin näköinen! AL-KO robottiruohonleikkurit ovat täysin automaattisesti toimivia ja helppokäyttöisiä. Voit liittää leikkurin kotiverkkoosi ja ohjata toimintoja erityisen älysovelluksen kautta kodin päätelaitteilla. Selkeä LCD-näyttö ja älysovellus tekevät ohjelmoinnista helppoa. Syötät vain halutut leikkuuajat. WiFi leikkuria voit ohjata mistä tahansa AL-KO applikaatiolla kunhan laite on kotiverkossa.

Robolinho 500 W soveltuu noin 500m2 nurmikon ylläpitoon. Yhdellä latauksella se etekee töitä noin 50min ja latautuu taas käyttökuntoon samassa ajassa.
Äänitaso leikkurilla todella alhainen, vain 60dB! 20cm leikkuuleveys ja kapea runko mahdollistavat leikkurin liikkumisen ahtaammistakin väleistä joten robotti suoriutuu vaikeampienkinkin välien ja käytävien siistimisestä. Eikä rinnetonttikaan tuota vaikeuksia sillä Robolinho pärjää aina 30% nousuun saakka! Leikkuukorkeuden voit säätää haluamaksesi helposti yhdellä säätimellä välillä 25-55mm. Robolinhot valmistetaan Itävallassa korkean laadun takaamiseksi.

Toimitukseen kuuluvat itse leikkurin lisäksi latausasema muuntajineen, rajalankaa sekä langan maakiilat. Robottileikkurille on saatavissa lisävarusteena katos latausasemaan, jos latausasemaa ei saada sijoitettua sateelta suojaisaan paikkaan. Katos pitää leikkurin suojassa säältä ja pidentää sen toimintaikää joten suosittelemme sen käyttämistä.

Ominaisuudet
- Suositeltu nurmikon pinta-ala: max.500 m²
- Leikkuukorkeus: säädettävä 25 – 55 mm
- Leikkuuleveys: 20 cm
- Akun latausaika: 50 min
- Käyttöaika: 50 min
- Melutaso: 60 dB(A)
- Rinteen jyrkkyyss: Max 45% (24°)
- Akku: Li-Ion 18V 2,25 Ah / 45 Wh
- Paino 8.75 kg

Toimituksen sisältö:
- AL-KO Robolinho 500 WiFi robottileikkuri
- Lataustelakka
- Rajausjohtoa 130m
- Kiinnitystappeja 90kpl

Oksasilppurilla piha siistiksi - katso tästä tuotteet!

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Robottileikkurit