Shell Rimula R6 LM 10W-40 20L ūüôā

10W40

Shell Rimula R6 LM
- Synteettinen raskaan kaluston dieselmoottoriöljy
- Shell Rimula R6 LM -√∂ljyn ainutlaatuista Shell "Low-SAPS" -lis√§aineteknologiaa vahvistaa uudenlainen kulumisenestoj√§rjestelm√§. Synteettiset perus√∂ljyt yhdess√§ lis√§aineiden kanssa parantavat suojaamistehoa moottorin ja √∂ljyn i√§n pident√§miseksi. Miljoonat kilometrit todellisessa k√§yt√∂ss√§ ovat osoittaneet etuja; m… Lue lis√§√§ >>

253

204,03 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Shell Rimula R6 LM

  • Synteettinen raskaan kaluston dieselmoottori√∂ljy
  • Shell Rimula R6 LM -√∂ljyn ainutlaatuista Shell "Low-SAPS" -lis√§aineteknologiaa vahvistaa uudenlainen kulumisenestoj√§rjestelm√§. Synteettiset perus√∂ljyt yhdess√§ lis√§aineiden kanssa parantavat suojaamistehoa moottorin ja √∂ljyn i√§n pident√§miseksi. Miljoonat kilometrit todellisessa k√§yt√∂ss√§ ovat osoittaneet etuja; matalat p√§√§st√∂t ‚Äď auttaa ehk√§isem√§√§n pakokaasuj√§rjestelm√§n suodattimien ja loukkujen tukkeutumiselta; s√§√§st√∂√§ huoltokustannuksissa pitkien √∂ljynvaihtov√§lien ansiosta; erinomaista kulumissuojaa ja moottorin puhtautta; monik√§ytt√∂isyytt√§ ‚Äď useimmissa raskaan kaluston dieselmoottori- ja maakaasumoottorimerkeiss√§.


Ominaisuudet
‚ÄĘ S√§√§st√§√§ huoltokustannuksissa
Shell Rimula R6 LM täyttää pitkän öljynvaihtovälin vaatimukset Mercedes-Benz, MAN, DAF ja muissa moottoreissa, uusimmista Euro 5 -moottoreista vanhempiin moottoreihin huoltoaikataulujen optimoimiseksi.
‚ÄĘ Sopii yhteen pakokaasujen j√§lkik√§sittelylaitteiden kanssa
Edistyksellinen matalatuhkainen formulaatio auttaa ehkäisemään pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden tukkeutumista ja myrkyttymistä, päästöt pysyvät rajoissaan ja moottorin polttoainetalous säilyy.
‚ÄĘ V√§h√§inen kuluminen, v√§h√§n kerrostumia
Ainutlaatuinen lisäaineteknologia auttaa pitämään männät hyvin puhtaana moottorin pitkän iän varmistamiseksi. Tehostettu kulumisenestolisäaineistus auttaa täyttämään useimpien eurooppalaisten, amerikkalaisten ja japanilaisten moottorien tiukat vaatimukset kulumissuojalle.
‚ÄĘ Polttoainetalous
Shell Rimula R6 LM auttaa säästämään polttoainekustannuksissa paksumpiin öljyihin verrattuna.

Käyttö
Raskaan kaluston dieselmoottorit maantieliikenteessä
Sopii erityisesti kuorma-autoihin ja maantiekuljetuksiin nykyaikaisiin matalapäästöisiin Mercedes-Benz, MAN, DAF, Volvo ja muihin moottoreihin. Erityisen sopiva kalustolle joka käsittää Euro 2,3,4 ja 5 -moottorityyppejä.
‚ÄĘ Matalap√§√§st√∂iset moottorit
Shell Rimula R6 LM t√§ytt√§√§ useimpien valmistajien viimeisimm√§t vaatimukset Euro 4 ja 5 ‚Äďmoottoreille sek√§ ylitt√§√§ suorituskykyvaatimukset ACEA E6 ja API CI-4.
‚ÄĘ Maakaasumoottorit
Shell Rimula R6 LM on hyv√§ksytty kuorma- ja linja-autojen maakaasua (100% CNG) k√§ytt√§viin Mercedes-Benz, MAN ja Volvo ‚Äďmoottoreihin.

R6 LM 10W-40
ACEA: E7, E6, E4-99
API: CI-4, CH-4, CG-4, CF-4
Caterpillar ECF-1-A
Cummins : CES 20077
DAF E4-99 & E6
Iveco E4-99 & E7
MACK EO-M+

Tyypilliset arvot:

  • Kaadettavuuspiste: -39¬įC

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: SE736664-20

Takuu: 1 vuosi.

Toimitus alkaen 0 €

Pakkauskoko: 20 L

Vertailuhinta: 12,65 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 5011987118676