Sulatettava kolmiotiiviste 30 x 30 mm, 30 m ūüôā

Rakennusten kivijalan ja asfalttipihojen välisen raon tiivistämiseen!

Asiakkaan kuva
  • Vesitiivis ja joustava materiaali
  • Helppo asentaa - katso ohjevideo
  • Suomalainen laatutuote

Monien rakennusten maanalaiset vedeneristeet saattavat vuotaa, tai olla muuten puutteellisia ja esimerkiksi kellaritiloihin menevä kosteus on ongelma. Suomalainen kolmiotiiviste estää sadevesien pääsyn kivijalan ja asfalttipihojen välistä! Lue lisää >>

169

136,29 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl
Osta 2 kpl pakettihintaan 318 256,45 ‚ā¨ (159 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 20 ‚ā¨ (128,23 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 16,13 ‚ā¨
Osta 5 kpl pakettihintaan 745 600,81 ‚ā¨ (149 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 100 ‚ā¨ (120,16 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 80,65 ‚ā¨
Osta 10 kpl pakettihintaan 1390 1120,97 ‚ā¨ (139 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 300 ‚ā¨ (112,10 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 241,94 ‚ā¨

Lisää tuote vertailukoriin

Pehmeä sulatettava kumibitumitiiviste rakennuksen kivijalan tiivistämiseen.

Kivijalan tyvestä rakennuksen maanalaisiin osiin menevä vesi ja kosteus saattavat olla ongelmallinen yhtälö. Tätä tavataan erityisesti kun kivijalkaan kiinni asti on tehty asfaltti, tai rakennus on tehty suoraan kallion päälle. TOP kolmiotiiviste on kehitetty juuri tällaisten rakojen kestävään ja helppoon tiivistämiseen.

Tuotetta on helppo käsitellä, sillä se sisältää kumibitumia joka on kumimaista ja venyvää materiaalia. Bitumi varmistaa puolestaan vahvan liimautumisen erilaisiin pintoihin. Muistathan että kuumennus on tulityö, jossa on aina noudatettava vakuutusyhtiöiden turvallisuus- ja suojeluohjeita.

Käyttöohje:

  • Puhdista tiivistett√§v√§t pinnat irtoaineksesta, p√∂lyst√§ ja liasta harjaamalla.
  • Pintojen on oltava kuivia. Tarvittaessa kuivaa ne kaasuliekill√§ huomioiden tulit√∂it√§ koskevat m√§√§r√§ykset sek√§ turvallisuusohjeet.
  • Asenna TOP kolmiotiiviste kuumentamalla liitospinta kaasuliekill√§ kunnes se muuttuu √∂ljym√§iseksi erityisesti reunoista ja paina tiiviste v√§litt√∂m√§sti paikoilleen.
  • Suuntaa l√§mmitysliekki niin ett√§ my√∂s tiivistett√§v√§t pinnat l√§mpi√§v√§t samalla.
  • Tiivisteen liitoskohdat jatketaan kuumentamalla tankojen p√§√§tyj√§ ja painamalla jatkos kiinni.
  • Jatkosten pinnat tasataan tarvittaessa kuumalla raudalla.


Jätteet:

Ylijäänyt tuote voidaan hävittää normaalin teollisuusjätteen tapaan. Välimuovi ja pahvilaatikko voidaan kierrättää.

Mitat:

Kolmioprofiilin koko on 30 x 30 x 40 mm ja yhden tangon pituus on 1,1 metriä. Paketissa on 28 kpl tankoja, joten tiivistettä on yhteensä 30,8 metriä. Pakkaus sisältää noin 21 kg bitumitiivistettä.

Tämä tuote on saatavana myös suurempana 40 mm kokona, linkki tuotekorttiin.

Olemme kirjoittaneet myös asfaltin paikkaajan oppaan. Tutustu oppaaseen tästä. (avautuu uuteen ikkunaan).

  Veli-Matti H. 06.09.2022

Muistaa vaan antaa tarpeeksi lämpöä niin tarttuu ja muotoutuu hyvin pintoihin. Yksi tanko meni harjoitteluun, sen jälkeen jälki priimaa.

  Kauko K. 20.08.2022

Nopea toimitus ja tilaaminen helppoa. Materiaalia helppo työstää eli sopivan löysää mutta sopivan jämäkkää että pitää muotonsa.


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ