Ilmainen toimitus!
Asiakkaan kuva

Tarkastuskamera Ridgid Mini SeeSnake

Ridgid Mini SeeSnake on tehty helpoiksi käyttää ja ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. SeeSnake-järjestelmä on tarkoitettu maks. 300 mm (12") putkien tarkastamiseen. Mini SeeSnake-järjestelmä on tarkoitettu maks. 200 mm (8") putkien tarkastamiseen. Järjestelmiä voidaan käyttää savupiippujen, ilmastointikanavien ja muiden vaikeapääsyisten paikkojen tarkastuksessa. Väri-SeeSnakeen… Lue lisää >>

7671 6186,29€ alv 0 %
Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 1-2 viikkoa

Voit ostaa tämän tuotteen myös osamaksulla. Lue lisää ja tee luottohakemus!

Tuotekoodi: 46771051

EAN-koodi: 0095691974624

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Ridgid Mini SeeSnake on tehty helpoiksi käyttää ja ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. SeeSnake-järjestelmä on tarkoitettu maks. 300 mm (12") putkien tarkastamiseen. Mini SeeSnake-järjestelmä on tarkoitettu maks. 200 mm (8") putkien tarkastamiseen. Järjestelmiä voidaan käyttää savupiippujen, ilmastointikanavien ja muiden vaikeapääsyisten paikkojen tarkastuksessa. Väri-SeeSnakeen voidaan valita myös itsetasaava kamerapää, joka antaa oikein päin olevan kuvan kaikissa asennoissa. (Mini)SeeSnake-järjestelmä koostuu rullasta, joka sisältää vientikaapelin, kamerapään ja vakiolaitteiston, sekä monitoriyksiköstä..

Rumpu. Suljettu, iskunkestävä muovirulla, joka estää myös lian leviämisen kuljetuksen aikana. Laskuri mittaa kameran kulkemaa etäisyyttä.

Vientikaapelissa lasikuituydin, joka antaa työntövoimaa mutta on silti riittävän joustava. Mini SeeSnaken läpimitta on 8 mm. SeeSnaken läpimitta on 11 mm.

Ruostumaton teräsjousi. Sisältää sisäänrakennetun 512 Hz:n lähettimen. Mekaaninen turvaliitin ruostumattomasta teräksestä valmistetuin teräsholkein ja turvakaapelit pitävät järjestelmän koossa. Sähköliitäntöihin ei kohdistu kuormitusta.

Korkealaatuiset kamerapäät . Mini SeeSnake. Pieni kamerapää 30 mm (väri). Kotelo ruostumatonta terästä. 6 valodiodia (väri). Käytännössä naarmuuntumaton safiirikristallilinssi. Putkinäkymätekniikan (laajakulma) ansiosta putken seinämät näkyvät hyvin. SeeSnake. Kamerapään halkaisija 35 mm. Kotelo ruostumatonta terästä. 6 valodiodia (väri). Säädettävät valodiodit paksun läpinäkyvän muovi-ikkunan takana. Käytännössä naarmuuntumaton safiirikristallilinssi. Putkinäkymätekniikan (laajakulma) ansiosta putken seinämät näkyvät hyvin.

Itsetasaava väripää - kuva on aina oikein päin!
Sama läpimitta kuin vakioväripäässä, vain 35 mm.
SeeSnaken itsetasaava kamerapää näyttää kuvan aina oikein päin.
Vain väri-SeeSnakessa.

Mini SeeSnake Väri 83607:
Kaapelin pituus: 30 m
Putkihalkaisija: 40-200 mm
Kameran läpimitta: 31 mm
Paino: 11.1 kg

Onko kylmä? Katso tästä lämmitystuotteet kotiin ja halleille!

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tarkastuskamerat

Vaihtoehdot Hinnat sis. ALV 24%

Tarkastuskamera Ridgid Mini SeeSnake

Tarkastuskamera Ridgid Mini SeeSnake

(46771051)

Ilmainen toimitus!
1-2 viikkoa
7671
Ei tuotekuvaa

tarvike: lähetin

(46771200)

Ilmainen toimitus!
1-2 viikkoa
1076
Ei tuotekuvaa

tarvike: kuulatuki

(46772703)

1-2 viikkoa
37,50

Suosittelemme myös