Testijigi (0,2 - 400 Nm), Stahlwille 7791 ūüôā

Mekaaninen perusjigi mitta-alueella - 400 Nm

Mekaaniset momenttiavainten ja -ruuvitalttojen kuormituslaitteet

Modulaarisen rakenteen ansiosta k√§ytt√§j√§t voivat koota mekaanisen kuormitus-laitteensa omien erityistarpeidensa mukaan. Laajennukset lis√§komponenttien avulla onnistuvat milloin tahansa. Kaikki komponentit on sovitettu huolellisesti toisiinsa yhteensopivuuden varmistamiseksi ja ne … Lue lis√§√§ >>

Säästä
1554 ‚ā¨

2460
norm. 4014
1983,87 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Mekaaninen perusjigi mitta-alueella - 400 Nm

Mekaaniset momenttiavainten ja -ruuvitalttojen kuormituslaitteet

Modulaarisen rakenteen ansiosta käyttäjät voivat koota mekaanisen kuormitus-laitteensa omien erityistarpeidensa mukaan. Laajennukset lisäkomponenttien avulla onnistuvat milloin tahansa. Kaikki komponentit on sovitettu huolellisesti toisiinsa yhteensopivuuden varmistamiseksi ja ne on helppo asentaa. Uraliitos on helppo-käyttöinen ja sen sovitteet ovat erittäin tarkat. Komponentit lukittuvat toisiinsa kätevästi ja nopeasti niissä valmiina olevien ruuviliitosten avulla. Näyttöyksikkö voidaan kiinnittää pidikkeensä avulla järjestelmän eri kohtiin. Jokainen käyttäjä voi näin organisoida työnsä itselleen sopivalla tavalla.

Mittaus on mahdollista voiman vaikutuspistettä siirtämättä.
Mekaanisessa kuormituslaitteessa nro 7791 ei voimansiirtojärjestelmän erikoisrakenteen ansiosta tarvitse siirtää voiman kohdistuspistettä kalibrointiprosessin aikana. Testikiskon alapuolella sijaitseva vipu liikkuu suoraviivaisesti karaan vaikuttavaa käsipyörää pyöritettäessä. Lineaarinen liike muunnetaan muuntimeen vaikuttavaksi pyörimisliikkeeksi. Kalibroitava momenttiavain pysyy samassa asennossa koko kalibrointiprosessin ajan. Tällä vältetään mittausvirheet, jotka aiheutuisivat voiman vaikutuspisteen siirtymisestä. Vähäkitkaisen lineaarikuulalaakerin ansiosta momenttiavain vaaittuu automaattisesti, kun se sijoitetaan yksikköön. Lineaarinen laakerointi varmistaa että kosketuspinta momenttiavaimeen on kitkaton. Mitta-anturiin kohdistuva pienempi sivuttaiskuorma ja alhaisempi kitka momenttiavaimen kiinnityskohdassa vähentää mahdollisten virheitten mahdollisuutta. Patentteja haettu.
Toimitetaan ilman momenttiavainta ja mitta-anturia.

Momenttiavaimille toiminnallisella pituudella (LF) max: 815 mm
Alue: -400 Nm
b: 704 mm
h: 323 mm
L: 1069 mm
Paino kg 26,5 kg
Mittausanturille: koot 1-100
Leveys: 180 mm

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös