Type 2 latausliittimen seinäpidike johtotelineellä, Alvope

Tukeva telakointiyksikkö sähköauton latauskaapelille

Ale -25%
Asiakkaan kuva

Ei enää maassa lojuvia latauskaapeleita ja päälle ajettuna rikottuja latausliittimiä! Alvope pitää johtokelan nätissä nipussa ja suojaa liittimen talven tuiskeilta. Lue lisää >>

Säästä
10 €

29,90
norm. 39,90
24,11 alv 0 %

Heti varastossa

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Alvope EV Holder Type 2 on pohjoisen kylmiin olosuhteisiin soveltuva tyypin 2 kaapelille tarkoitettu seinäpidike ja telakointiyksikkö. Latausliittimen pää on helppo ja nopea kiinnittää telineeseen, jossa se on suojassa lumipyryltä ja lialta silloin kun laturi ei ole käytössä.

Seinäteline sopii asennettavaksi kaikenlaisiin tukeviin seiniin ja tolppiin niin sisälle autotalliin kuin ulos auton latauspaikalle. Alvopen on muotoiltu minimalistisen pieneksi ja huomaamattomaksi eikä se kiinnitä ylimääräistä huomiota asennuspaikassaan.

Laturin on helppo kiinnittää telakointiyksikköön ja säilyttää siinä turvallisesti ja suojattuna, kun sitä ei käytetä.

Miksi valita Alvope?

  • Suojaa kaapelia ja latausliitintä tahattomalta yliajolta ja lialta
  • Pieni ja huomaamaton
  • Helppo käyttää
  • Yhteensopiva kaikkien Type 2 laturien kanssa


Toimitussisältö

  • Alvope EV Holder Type 2 -telakointiyksikkö
  • Asennusruuvit 3 kpl
  • Asennustulpat 3 kpl (kiviharkko, tiili yms. asennukseen)

  Node 14.01.2022

Sinänsä erinomainen pidike. On seinässä ja kuvakin on. Kuten näkyy, vieressä on pieni kaappi, jossa (ensisijaisesti) pidän laturia ja pistoketta. Nuo pari lukkoahan ei ole este varkaalle. Vain hidaste. Mutta toisenlaineen ympäristöön ihan fine.

  Carl 12.10.2021

Ok 👌

  Sähköautomies 07.10.2021

Voitte kuvitella miten naama paloi siinä kohtaa kun ajoin kalliin johdon päältä ja rikoin sen pistokehärvelin. Tämä on kyllä mainio pikku apuväline. Täyden kympin juttu. Vaikka 5 tähteä olikin maksimi.

  Sari S. 29.09.2021

Hitsi miten kätevä teline! Lapset (ja aikuisetkin) kompuroi aiemmin johtoon ja se oli aina likainen ja ärsyttävä käsitellä. Nyt laturi on mukava ottaa mökkimatkalle autoonkin, kun johdot pysyy puhtaampina eikä tarvitse enää kenenkään kompuroida. Suosittelen!!

  Marko P. 18.09.2021

Hyvän näköinen. Extranopea toimitus 👍

  Pekka 10.09.2021

ihan ok

  Marjo R. 15.10.2021

Ostin isänpäivälahjaksi eläkkeellä olevalle sähköautofanittajalle. Nopea toimitus. Itse tuotteesta en ymmärrä enempää, mutta 4 tähteä siksi, koska ei toimitettu hienossa laatikossa.

  Mika K. 13.12.2021

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös