Voimistelurenkaat lapsille 🙂

Säänkestävät ja turvalliset

  • Hauska ja monipuolinen tapa liikkua
  • Kehittää lapsen voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota
  • Helppo ripustaa sisälle tai ulos

Lasten voimistelurenkaat ovat hauska ja monipuolinen tapa liikkua ja kehittää lapsen taitoja. Renkaat ovat säänkestävät ja kestävät jopa 40 kg painon. Tilaa nyt edulliseen hintaan! Lue lisää >>

Säästä
4,20 €

14
norm. 18,20
11,29 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Lasten voimistelurenkaat 13x185 cm

Haluatko antaa lapsellesi hauskan ja monipuolisen tavan liikkua ja kehittää voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota? Lasten voimistelurenkaat ovat täydellinen valinta! Voit ripustaa renkaat sisälle tai ulos ja säätää niiden korkeutta helposti. Renkaat ovat säänkestävät ja kestävät jopa 40 kg painon. Ikäsuositus on 3+ vuotta.

Voimistelurenkailla lapsesi voi tehdä erilaisia temppuja, kuten keinua, roikkua, punnertaa ja kääntyä. Voimistelu vahvistaa lapsen lihaksia, niveliä ja luustoa sekä parantaa hänen itsetuntoaan ja luovuuttaan. Voimistelu on myös hauskaa yhdessäoloa perheen tai kavereiden kanssa.

Lasten voimistelurenkaat ovat laadukkaat ja turvalliset. Renkaat valmistettu metallista joissa hyvän pidon antava kumisuojus. Narut ovat vahvat 1cm paksua ja kestää painoa 40 kg saakka.

  Sami R. 24.04.2023

  Mirva K. 02.01.2024

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös