WarmUp 1400 Bluetooth, Defa ūüôā

Defa WarmUp Bluetooth -autonlämmitysjärjestelmä / lämpöpakettisarja

T√§ydellinen √§lypuhelimella ohjattava autonl√§mmitysj√§rjestelm√§. Defa WarmUp Bluetooth -j√§rjestelm√§n ansiosta saat talviaamuisin kirkkaat, j√§√§tt√∂m√§t ikkunat, l√§mpim√§n ja helposti k√§ynnistyv√§n auton sek√§ t√§yteen ladatun akun. J√§rjestelm√§√§ voidaan helposti ohjata puhelimen Bluetooth Smart -teknologian ja Defa-sovelluksen avulla.… Lue lis√§√§ >>

Säästä
174 ‚ā¨

449
norm. 623
362,10 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Defa WarmUp Bluetooth -autonlämmitysjärjestelmä / lämpöpakettisarja

Täydellinen älypuhelimella ohjattava autonlämmitysjärjestelmä. Defa WarmUp Bluetooth -järjestelmän ansiosta saat talviaamuisin kirkkaat, jäättömät ikkunat, lämpimän ja helposti käynnistyvän auton sekä täyteen ladatun akun. Järjestelmää voidaan helposti ohjata puhelimen Bluetooth Smart -teknologian ja Defa-sovelluksen avulla. Defa sovellus on saatavana sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille.
Voit ohjata auton lämmitystä Bluetooth -toimintasäteen alueella. Auton lämmitysjärjestelmä on sovelluksen avulla mahdollista käynnistää suoraan tai se voidaan ajastaa haluamaasi aikaan. Sovellus myös kertoo akun varaustilan sekä ulkolämpötilan. Lisäksi se varoittaa kytkemättä jäädystä verkkojohdosta tai auton jo käynnistyessä vielä kiinni olevasta verkkojohdosta.

Järjestelmän sisältö:

  • Termini‚ĄĘ II 1400 -sis√§tilanl√§mmitin
  • MultiCharger 1203 -akkulaturi
  • Bluetooth Hub
  • Termini‚ĄĘ -sis√§tilanl√§mmittimen jatkojohto
  • PlugIn -kojepistorasia
  • PlugIn -jatkojohto
  • MiniPlug -verkkoliit√§nt√§johto


Moottorilämmitin ei sisälly toimitukseen.
Katso automallikohtainen sopivuus defan sivuilta-> defa.com

  Antti N. 30.09.2020

Asennus paketti kattava ja toimitus nopea. Asentui muutamassa tunnissa.
Bt yhteys melko vaatimaton. Puutalon sisältä ei yhteyttä 20m päähän autotallin nurkan taakse. 15m päästä terassilta toimi nurkan taakse. Hyvä olisi jos parkki 5m päässä ikkunasta, jos meinaa sisältä operoida. Todellisen suorituskyvyn kokeilut odottavat vielä talvea.


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: DA471280

Takuu: 5 vuotta

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 7042284712807