Lohkolämmitin 2256, Defa ūüôā

Moottorinlämmittimet kierteisellä laipalla

  • Defa on alan markkinajohtaja
  • Takuu 5 vuotta

Defa-moottorilämmittimillä on 5 vuoden takuu. Suosittelemme käyttämään automallikohtaista hakutoimintoamme oikean tuotteen etsintään. Löydät linkin tuotetiedoista. Lue lisää >>

157

126,61 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Saatavuusarvio: Ei vielä tiedossa

Vertaile

Tästä pääset Virtasenkaupan Defa-lämmitinhakuun, klikkaa!

Käyttö:
Defan moottorinlämmittimet on kehitetty normaaliin käyttöön, jolla tarkoitetaan kolme kolmen tunnin mittaista kytkentää (3 x 3h) vuorokaudessa, 150 päivänä vuodessa (noin 5 kuukautta / vuosi). Lämmittimelle tulee tehdä vuosittainen tarkistus, mikäli moottorinlämmitintä käytetään aggregaateissa, pelastusajoneuvoissa tai muissa ajoneuvoissa, joissa moottorinlämmitin on jatkuvasti kytkettynä. Tällöin moottorinlämmittimen johtoliitokset ja lämmittimen toiminto tulee tarkistaa. Viallinen lämmitin täytyy vaihtaa (normaali tuotetakuu ei koske lämmittimiä, jotka ovat kytkettynä jatkuvasti). Lämmittimen ikä lyhenee huomattavasti jos moottorinlämmitintä käytetään pistorasiassa, jossa on jaksottainen virransyöttö eli virta kytkeytyy päälle ja pois useita kertoja tunnin aikana. Normaali tuotetakuu ei korvaa tällaisessa käytössä vaurioituneita lämmittimiä.

200-sarjan l√§mmittimen kierteell√§ (A) varustettu laippa mahdollistaa l√§mmittimen asennuksen moottoreihin, joissa on kierteistetty tulppa vesitilaan (B). Tiivistys lohkoa vasten riippuu l√§mmittimen mallista, eli tiivistys toteutetaan joko kartiomallisella kierteell√§, tiivisteell√§ tai tiivistemassalla. Useimmat 200-sarjan l√§mmittimet ovat rakenteeltaan sellaisia, ett√§ l√§mmittimen pistoketta voidaan pit√§√§ paikallaan kun mutteria kiristet√§√§n (C). L√§mmittimi√§ on sek√§ kuppimallisia (D) ett√§ pelk√§st√§√§n kierteisell√§ laipalla. Henkil√∂auton moottorilla tehdyt testit ovat osoittaneet, ett√§ 600 W vesitilaan asennettu moottorinl√§mmitin l√§mmitt√§√§ moottorin jopa 50¬įC l√§mpim√§mm√§ksi kuin ulkol√§mp√∂tila, ulkol√§mp√∂tilan ollessa -17¬įC / kylmempi ja kytkent√§aika 3 tuntia. Kolmen tunnin kuluttua moottori saavuttaa ns. l√§mp√∂tasapainon, jonka j√§lkeen moottorin l√§mp√∂tila ei en√§√§ kohoa, vaan moottori yll√§pit√§√§ saavutetun l√§mp√∂tilan. Yli kolmen tunnin kytkent√§aika ei siis ole kannattava, sill√§ se kuluttaa turhaan s√§hk√∂√§ eik√§ siten ole taloudellista. Defa SmartStart‚ĄĘ tai Futura ajastimen avulla voit s√§√§t√§√§ autosi l√§mmityksen siten, ett√§ v√§ltyt turhilta l√§mmitysajoilta.

Moottorinlämmitin asennetaan vain asennusohjeen mukaiseen autoon ja asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen asentaja.

  • J√§nnite: 230 V
  • Teho: 400 W
  • Suojausluokka: IP44


Yhteensopivuuslistaus

JEEP
GLADIATOR 3.0 D 4WD Automat 264Hk EXJ - 3.0 V6 2021-

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: D412256

Takuu: 5 vuotta

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 7042284122569

Muut asiakkaat ostivat myös