Lohkolämmitin 873, Defa 🙂

Defa säteilylämmitin

  • Defa on alan markkinajohtaja
  • Takuu 5 vuotta

Defa-moottorilämmittimillä on 5 vuoden takuu. Suosittelemme käyttämään automallikohtaista hakutoimintoamme oikean tuotteen etsintään. Löydät linkin tuotetiedoista. Lue lisää >>

165

133,06 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tästä pääset Virtasenkaupan Defa-lämmitinhakuun, klikkaa!

Säteilylämmittimet

Käyttö:
Defan moottorinlämmittimet on kehitetty normaaliin käyttöön, jolla tarkoitetaan kolme kolmen tunnin mittaista kytkentää (3 x 3h) vuorokaudessa, 150 päivänä vuodessa (noin 5 kuukautta / vuosi). Lämmittimelle tulee tehdä vuosittainen tarkistus, mikäli moottorinlämmitintä käytetään aggregaateissa, pelastusajoneuvoissa tai muissa ajoneuvoissa, joissa moottorinlämmitin on jatkuvasti kytkettynä. Tällöin moottorinlämmittimen johtoliitokset ja lämmittimen toiminto tulee tarkistaa. Viallinen lämmitin täytyy vaihtaa (normaali tuotetakuu ei koske lämmittimiä, jotka ovat kytkettynä jatkuvasti). Lämmittimen ikä lyhenee huomattavasti jos moottorinlämmitintä käytetään pistorasiassa, jossa on jaksottainen virransyöttö eli virta kytkeytyy päälle ja pois useita kertoja tunnin aikana. Normaali tuotetakuu ei korvaa tällaisessa käytössä vaurioituneita lämmittimiä.

Säteilylämmittimet voidaan jakaa kahteen eri tyyppiin: moottorilohkoon ja öljynpohjaan asennettavat lämmittimet.

Säteilylämmittimen vastuselementti (A) on valettu alumiinin sisään (B) ja muotoiltu asennuspaikan mukaiseksi. Lämpöä johtava Heat Zink -tahna levitetään lämmittimen pintaan, joka tulee moottoriin päin, näin lämpö siirtyy paremmin lämmittimestä moottoriin tai öljypohjaan. Öljypohjaan asennettava säteilylämmitin on periaatteessa öljynlämmitin, joka esilämmittää pääasiassa öljyn eikä jäähdytysnestettä. Lämmitin kiinnitetään mukana tulevalla kiinnitysraudalla ja pultilla. Henkilöauton moottorilla tehdyt testit ovat osoittaneet, että 600 W vesitilaan asennettu moottorinlämmitin lämmittää moottorin jopa 50°C lämpimämmäksi kuin ulkolämpötila, ulkolämpötilan ollessa -17°C / kylmempi ja kytkentäaika 3 tuntia. Kolmen tunnin kuluttua moottori saavuttaa ns. lämpötasapainon, jonka jälkeen moottorin lämpötila ei enää kohoa, vaan moottori ylläpitää saavutetun lämpötilan. Yli kolmen tunnin kytkentäaika ei siis ole kannattava, sillä se kuluttaa turhaan sähköä eikä siten ole taloudellista. Defa SmartStart™ tai Futura ajastimen avulla voit säätää autosi lämmityksen siten, että vältyt turhilta lämmitysajoilta.

Moottorinlämmitin asennetaan vain asennusohjeen mukaiseen autoon ja asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen asentaja.

  • Jännite: 230 V
  • Teho: 400 W
  • Suojausluokka: IP44


Yhteensopivuuslistaus BMW

  • 520 D (m47) 2000-
  • M3 (E46) (s54) 2001-2006


Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: D411873

Takuu: 5 vuotta

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 7042284118739