Pöytäsirkkeli

Julkaistu: 25.03.2021

 

 

Vinkit sopivan pöytäsirkkelin valintaan! 

 

Tämä osto-opas kertoo, mitä kaikkea sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset pöytäsirkkeliä. Tässä nopeat vinkit, jotka helpottavat ostopäätöstäsi.

 

Ensimmäiseksi, tutustu pöytäsirkkelin tarvitsemiin wattimääriin. On tärkeää ottaa selvää pöytäsahan virtavaatimuksista, sillä sahan lähtiessä käyntiin se tarvitsee enemmän virtaa hetkellisesti, jolloin tavallisen kotitalouden wattimäärä ei välttämättä enää riitäkään ja sulakkeet palavat.

 

Toiseksi, millaiseen tarkoitukseen olet pöytäsirkkeliä ostamassa? Jos tarkoituksesi on sahata vain ohuempia kappaleita, riittää sinulle pienempi saha. Mitä paksumpia kappaleita aiot sahata, sitä enemmän tehoja pöytäsirkkeliltä vaaditaan.

Suuri osa Virtasenkaupassa myytävistä malleista on ammattisahoja. Einhell pöytäsaha on jokamiehen perussaha, jos harkitset sirkkelin hankkimista yleiskäyttöön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinkkejä käyttöön:

Kun käytät jatkojohtoa pöytäsirkkelin kanssa, muista aina avata kela, jottei se ylikuumene. Kerälle jätetty johto voi aiheuttaa oikosulun. 

Pöytäsirkkeli tuottaa suuren määrän pölyä toimiessaan. Siksi melkein kaikissa malleissa on sekä pölynpoistosuojat, että mahdollisuus liittää erillinen imuri.


<< Edellinen

Halkomakoneet eli klapikoneet

Halkomakoneet eli klapikoneet

Seuraava >>

Kompressori

Kompressori