Radio-ohjattava Hyper drift, Exost 🙂

Haluatko kokea vauhdin hurmaa ja tehdä uskomattomia temppuja kauko-ohjattavalla autolla? Nyt se on mahdollista Exost Hyper Drift -auton avulla! Tämä ei ole mikään tavallinen RC-auto, vaan superauto, joka hurmaa huippumuotoilullaan ja monipuolisilla ominaisuuksillaan. Lue lisää >>

39,90

32,18 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Täydelliset yhdessä

Radio-ohjattava Hyper drift, Exost
Radio-ohjattava Hyper drift, Exost
39,90 € 32,18 €
+
AA-paristo (LR6), 10 kpl, Duracell
AA-paristo (LR6), 10 kpl, Duracell
9,80 € 7,90 €
  Lisää koriin (40,08 €)(49,70 €)

Kauko-ohjattava Hyper drift auto.

Exost Hyper Drift -auton salaisuus on sen ainutlaatuiset renkaat, jotka soveltuvat mille tahansa pinnalle. Olipa kyseessä asfaltti, hiekka tai nurmikko, tämä auto liukuu kuin unelma. Sen renkaat koostuvat useista sylintereistä, jotka pyörivät sivusuunnassa ja mahdollistavat upeat driftaukset napin painalluksella. Voit ajaa autolla eteen-, taakse- ja sivusuunnassa sekä tehdä 360 asteen käännöksiä. Näytä taitosi ja yllätä ystäväsi tällä uskomattomalla temppu-autolla!

Exost Hyper Drift -auto on helppo ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä, jossa on ergonominen muotoilu ja selkeät painikkeet. Auto toimii kuudella AA-paristolla ja kaukosäädin kahdella AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen). Auto sopii yli 5-vuotiaille lapsille ja lapsenmielisille aikuisille.

Älä odota enää, vaan tilaa Exost Hyper Drift -auto nyt verkkokaupastamme edulliseen hintaan! Tarjoamme nopean toimituksen ja ilmaisen palautuksen. Tämän auton kanssa et tule pettymään!

  • Paristot eivät sisälly pakkaukseen
  • Ohjain tarvitsee 4 x AA paristot
  • Auto tarvitsee 6 x AA paristot
  • Ikäsuositus +5
  • Kantosäde n. 25 m
  • Ajoaika n. 30 min

  Satu T. 19.12.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

›