Ilmainen toimitus!

Sulatettava bituminauha asfaltin korjaukseen (48m)

Korjaa itse omin pikku kätösin asfaltin halkeamat!

Korjaamalla asfaltin pienetkin halkeamat estät tilanteen vakavoitumista tulevaisuudessa. Bituminauhalla suojaamalla voit olla varma ettei asfaltin väliin pääse vettä, joka talvella jäätyisi ja aiheuttaisi ongelmia. Asfaltin korjaunauhalla voit korjata halkeamia ja reikiä muualtakin kuin asfaltilta. Rullassa on 48 metriä tätä taivaallista tavaraa! Lue lisää >>

99 79,84€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: BITUMI1

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Kotimaista korjausnauhaa asfaltille tai ruostuneelle pellille tukkimaan vesivuodot ja vauriot.

Asfaltin paikkanauhaa on helppo käsitellä, sillä nauha sisältää kumibitumia joka on kumimaista ja venyvää materiaalia. Bitumi varmistaa puolestaan vahvan liimautumisen erilaisiin pintoihin. Nauhan lämmittäminen kiinnittää sen haluttuun pintaan. Nauha on 120 mm leveä ja noin 16 metriä pitkä, mutta nauhassa on katkaisu-ura, jolla saat revittyä 3 x 30 mm siivuja eli yhteensä 48 metriä paikkausnauhaa.

Käyttökohteet:


- Asfaltin paikkaus
- Vuotavien rännien korjaus
- Ikkunalistojen saumojen tiivistys
- Betonin rakojen tukkiminen

Olemme kirjoittaneet asfaltin paikkaajan oppaan. Tutustu oppaaseen tästä. (avautuu uuteen ikkunaan).

Käyttöohje:


- Puhdista parhaalla mahdollisella tavalla työstettävä pinta.
- Leikkaa asvaltin paikkausnauhasta itsellesi sopiva pala.
- Erittäin hyvän tarrauksen varmistamiseksi kuivaa pinnat kaasuliekillä tai kuumailmapuhaltimella huomioiden tietenkin tulitöiden turvallisuusohjeet ja määräykset.
- Lämmitä nauhaa puolelta, joka tulee reikää vasten, niin kauan että nauha notkistuu ja tulee pinnaltaan öljymäiseksi. Paina nauha vuotokohdan ylle lujasti kiinni. Paina ja odota hetki. Lämmitä nauhaa vielä päältä, etenkin sen reunaa ja painele varmistuen, että se on kauttaaltaan alustassa lujasti kiinni.

Vinkki 5: Kannattaa muokkailla lämmitetyn ja paikalleen asetetun nauhan reunoja puu- tai metallilastalla. Lastalla saat nimittäin paineltua nauhan erittäin hyvin paikalleen. Hyvin kiinnitettynä nauha tekee vesitiiviin liitoksen ja kestää kulutusta, aurinkoa ja pakkasta yhtä kauan kuin Simo Häyhä (todella kauan).

Jätteet:


Ylijääneet palaset voidaan hävittää normaalin teollisuusjätteen tapaan. Välimuovin sekä tuotteen pahvilaatikon voit hävittää kierrättämällä ne oikein.

Mitat:


- Pituus: 120 mm x 16 metriä (nauhassa on katkaisu-ura, eli voit katkoa rullaa niin, että saat siitä 3 kpl 30 mm x 16 metriä = 48 metriä)

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tienhoito - muut

Suosittelemme myös

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä