Thulen kattotelineen valinta

Julkaistu: 27.05.2022

THULEN kattotelineet

 

Thulen kattotelineet tulevat avuksesi, kun haluat seikkailullesi mukaan tavaroita, ja auton tavaratila alkaa käydä ahtaaksi. Kattotelineiden avulla voit kiinnittää autosi katolle erilaisia telineitä niin urheilu, kuin ammattikäyttöön, sekä lisäksi monenlaisia säilytysratkaisuja. 

 

Kuinka valitsen oikeanlaiset kattotelineet?

 

Thulen kattotelineitä on todella laaja valikoima erilaisia malleja ja mittoja, joten oikean telineen löytämiseksi onkin kehitetty Thulen kattotelinehaku. Kattotelinehaulla löydät auton tiedoilla juuri sinun autoosi sopivat vaihtoehdot.

Klikkaa tästä itsesi Thulen kattotelinehakuun!

 

 

 

Kattotyyppejä on olemassa neljä erilaista. Kattokaiteet ja pintakiskolliset kattotyypit voivat helposti mennä sekaisin. Näiden erottamiseen hyvä muistisääntö on, että kattokaiteiden ja katon välissä on tyhjää tilaa, josta näet läpi, ja pintakiskot taas ovat kiinteät.

Telineputkien profiileja on myös neljä erilaista: 

  • WingBar profiilissa on T-ura johon voit kiinnittää erilaisia lisävarusteita. WingBar on myös Thulen aerodynaamisin ja hiljaisin putkiprofiili. Wingbar putki löytyy hakukoneesta 2 eri setistä:
    • Thulen WingBar Evo setissä telineputket tulevat kattotelinejalkojen päälle ja näin saat maksimaalisen tilan lisävarusteiden kiinnittämiseen. Wingbar Evo setissä on hieman pidempi T-ura kuin Winbar Edge setissä, joten lisävarusteille on enemmän tilaa.
    • Thule WingBar Edge setissä telineputket tulevat jalkojen sisälle. Näin kattotelineet on saatu mahdollisimman mataliksi ja tyylikkäiksi. Edge setit ovat jopa niin tyylikkäitä ja virtaviivaisia, että telineet kehtaa jättää katolle vaikkei niille sen kummempaa tarvetta reissun jälkeen enää olisi. 
  • SlideBar profiilin omaavassa putkessa on myös T-ura ja lisäksi putken huippuominaisuus on sen sivulle liukuvuus. Liukuvan rakenteen ansiosta voit siirtää katolla olevan telineesi auton sivulle ja näin helpottaa kuormaamista ja välttää auton turhan naarmuttamisen.
  • SquareBar on klassinen ja edullisin vaihtoehto. Putki on nimensä mukaisesti neliöprofiililla varustettu ja putkissa on polymeeripinnoite. Nämä putket ovat pääsääntöisesti vain suksiboksien kuljetukseen ja muihin putkiprofiileihin verrattuna lisävarustemahdollisuudet ovat suppeammat.
  • ProBar on nimensä mukaan tarkoitettu ammattikäyttöön. Tuotteella on korkeampi kuormauskapasiteetti ja se on varustettukolmiuralla. Kolmiuran ansiosta kattotelineeseen saa kiinnitettyä hurjan määrän ammattikäytössä ja vapaa-ajalla tarvittavia lisävarusteita.

Lisäksi autoihin, joissa on kattokaiteet, Thulella on tarjolla vielä SmartRack tuotesarjaa. Nämä SmartRackit ovat valmiita settejä, joissa on jalat ja putket samassa paketissa ja niitä ei tarvitse ostaa erikseen. Putkiprofiileja näissä on vaihtoehtoina kaksi. Perinteiset neliöputket tai sitten Thulen AluminiumBar putki joka on varustettu T-uralla.

 

Vasemmalla WingBar Edge ja oikealla puolella Wingbar Evo telineet.


<< Edellinen

Ulkoporealtaan hoito

Ulkoporealtaan hoito

Seuraava >>

Thule suksiboksit

Thule suksiboksit