Hallilämmittimet

Hallilämmittimen avulla voidaan lämmittää - ja pitää lämpimänä - isompiakin tiloja. Siirrettävät lämmittimet ovat helppokäyttöisiä eikä erillistä asennusta tarvita. Valitse tarpeisiisi sopiva energialähde – sähkö, öljy tai kaasu. Kiinteitä lämmittimiä käytetään suurten lämmönvirtausten tuottoon. Myös kiinteän lämmittimen asennus on helppoa: laite kytketään sähköverkkoon ja se on valmis käyttöön. Hallilämmittimillä saadaan työympäristön olot mahdollisimman nopeasti ja edullisesti tarpeisiin sopiviksi.

Aloita valitsemalla hallilämmittimen tyyppi:

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Verkkokauppamme on kätevä ja edullinen paikka ostaa hallilämmitin: tilaa netistä – toimitus valitsemallasi tavalla.Lämmittimen valinta

Lämmitettävän tilan tilavuuden ja eristystason perusteella voidaan määrittää tarvittava laitteen teho. Termostaattiohjaus auttaa välttämään ylimääräistä lämmittämistä ja alentamaan kustannuksia. Investointikustannukset voi pitää kurissa valitsemalla vain tarvittavan lämmitystehon – lämmittimien määrää voi lisätä tarvittaessa myöhemmin.


Öljykäyttöiset lämmittimet (suora lämmitys)


Öljykäyttöiset hallilämmittimet ovat tehokkaita ja ne tuottavat lämpöä heti. Ne sopivat avoimiin ja hyvin tuuletettuihin tiloihin: tehtaisiin, varastoihin, työmaaoloihin.

Öljykäyttöiset lämmittimet (epäsuora lämmitys)


Epäsuora öljylämmitin on tehokas laite. Se on tarkoitettu tuottamaan heti suuri määrä 100% puhdasta, kuivaa ja savutonta ilmaa. Tämä lämmitintyyppi sopii parhaiten kevyesti viimeisteltyihin tiloihin: kauppoihin, tapahtumatelttoihin, keittiö- ja näyttelyhalleihin. Joustavien letkujen avulla niitä voidaan käyttää helpottamaan kuuman ilmavirtauksen jakelua.

Öljyllä toimivien hallilämmittimen toimintaperiaate on yksinkertainen: ilmapuhallin imee lämmitettävän ilman sisään ja puhaltaa sen lämmönvaihtimien lävitse ja sen jälkeen ilma työntyy lämmitettynä ulos lämmittimen yläosasta. Jos lämmitettävä tila on suuri, suoran puhalluksen sijaan lämmin ilma voidaan ohjata vaikkapa ilmastointikanavaan, ja näin lämpö voidaan jakaa tasaisemmin halutulle alueelle. Öljypoltin toimii samoin kuin öljykattilassakin: se annostelee polttoöljyn ja palamisilman oikeassa suhteessa halutun tehon aikaansaamiseksi ja sytyttää ja sammuttaa liekin tarpeen mukaan. Savukaasut johdetaan palamisen jälkeen lämmönvaihtimien kautta savupiippuun ja ulos.

Sähkökäyttöiset lämmittimet


Puhaltimella varustetuilla sähkölämmittimillä saadaan puhdasta ja turvallista lämmitystä nopeasti. Sähkölämmitin on hyvä hätälämmitysratkaisu ja varalämmitin helppokäyttöisyytensä ja -siirreltävyytensä takia.

Kaasukäyttöiset lämmittimet


Myös kaasulämmittimillä saadaan tuotettua välittömästi paljon lämpöä. Siirrettävien kaasulämmittimien
käyttökohteita ovat tuuletetut tilat: tehtaat, varastot ja työmaat.

Infrapunalämmittimet (öljykäyttöiset)


Infrapunalämmittimen toiminta perustuu infrapunasäteilyyn. Säteilemällä lämpö jakautuu tasaisesti laajalle alueelle eikä se aiheuta kuumia ilmavirtauksia. Säteilylämmitin on myös hiljainen. Infrapunalämmitin sopii hyvin työkohdelämmittimeksi sekä myös kuivaamiseen (esimerkiksi seinämaalien kuivaus) tai sulattamiseen (mm. putkien sulattaminen). Erityisen hyvin se sopii pölyisiin tiloihin, sillä se ei liikuta ilmaa. Lämmöntuotto on nopeaa ja lämpö saadaan juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Infrapunalämmittimet sopivat myös ulkokäyttöön.


Hallilämmittimet helposti verkkokaupasta


Hallilämmittimet ostat verkkokaupasta edullisesti ja nopeasti! Monta hyvää syytä tilata netistä: halpa hinta ja monipuoliset valikoimat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla voit tarkistaa myös muut tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: työkalut, tarvikkeet, kemikaalit, koneet ja paljon muuta näppärästi netistä.